niniکوچولو مدیر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 عنوان بی بی چک +عکس | مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 117 پست توروخدا ببینید 10 روز از نزدیکیمون میگذره الان بی بی چک زدم ی خط محوی افتاد من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘 1398/11/13 | 12:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برکه72 عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 1695 عزیزم به نظرت تاثیر دارو نیس؟؟من روز ۱۳ سیکل hcgزدم الان ۲۹ سیکلمه دوروز مونده به موعدم نه،ان شاالله که حامله ای
royaai عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 492 ایشاله هستی من اون ماه یه 18 داشتم نشد این ماهم یه 23.برام دعا کن والله اصلا به تعداد فولیکول و سایز نیس من ماه پیش با ۷تا فولیکول ۱۸تا۲۱ نشدم😭😭این ماهم درد اومد سراغم مجبور شدم بزنم تست وگرنه گفتم تا عقب ننداختم تست نمیزنم
niniکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
niniکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 اینم بی بی چک 8 ماه پیشم که با امپولhcgباردار شده بودم من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
royaai عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 492 مال من اولش اینجوری بود. بتام 94 بود بنظرت برم بتا یا صبر کنم؟؟میترسم اگه مثبت باشه جاش محکم نباشه پروژسترون لازم باشم با این دردا.
niniکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 والله اصلا به تعداد فولیکول و سایز نیس من ماه پیش با ۷تا فولیکول ۱۸تا۲۱ نشدم😭😭این ماهم درد اومد سر ... من میگم بارداری پاشو برو ازمایش من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
وفاجون۶۹۶ عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 1715 ۱۰ روز طول میکشه تازه لانه گزینی کنه البته مربوط میشه که دوره های ایشون چن روزه است بعد هم لانه گزینی بین ۷ تا۱۲ روزه هست والان که بیبی چک مثبت نشون داده یعنی الان ایشون باردارن😇🤗
وفاجون۶۹۶ عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 1715 بنظرت برم بتا یا صبر کنم؟؟میترسم اگه مثبت باشه جاش محکم نباشه پروژسترون لازم باشم با این دردا. عزیزم بهتره بری یه ازمایش بتا هم بدی خیالت راحتر بشه وتکلیفت مشخص بشه
niniکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 البته مربوط میشه که دوره های ایشون چن روزه است بعد هم لانه گزینی بین ۷ تا۱۲ روزه هست والان که بیبی چ ... عزیزم 10 روز از نزدیکیم میگذره من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
niniکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 روز چند اینجوری شد؟؟ سه روز از پریودیم گذشته بود با ادرار خر شبم تست کردم من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
niniکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 دوره هات چن روزه است 31 روزه من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
وفاجون۶۹۶ عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 1715 عزیزم 10 روز از نزدیکیم میگذره یکمی جالبه برای یه عده زود نشون میده انشاالله مبارکت باشه وبه خوبی وخوشی ۸ ماه بعدی رو سپری کنی ونینی سالم بیاد بغلت ودامن ماهم سبز بشه😍😘🤗