فک کنم واقعا مثبته یعنی ایشالله مامان شدی چون اثر hcgفک کنم تا14 روز هست.فولیکولت اندازش چند ب ...
فولیکولم ۱۸.۱۳.۱۳.۱۴.۱۴ بعدش یه hmg زدم همون روز پس فرداشمhcgزدم
ماه قبل فولیکولام بهتر از اینا بودن ولی نشد .مثل این ماه درد پریودی داشتم هی بی بی چکمم بعد۱۵ روز هاله داشت ولی خیلی کم رنگ بود و نیم ساعت بعدش افتاد.میترسم اینم مثل اون شه
عزیزم بنظرم خیلی زوده و اصلا نشون نمیده ایشالا که مامان شده باشی ولی اون چیزی که تو میبینی رنگ خود خط Tهستش منم یه بار همین اشتباهو کردم رفتم آز منفی بود
در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
فولیکولم ۱۸.۱۳.۱۳.۱۴.۱۴ بعدش یه hmg زدم همون روز پس فرداشمhcgزدم ماه قبل فولیکولام بهتر از اینا بود ...
ایشاله هستی من اون ماه یه 18 داشتم نشد این ماهم یه 23.برام دعا کن
خدایا شکرت که دختر نازمو بهم هدیه دادی خدایا خیلی عاشقتم.17 دی قشنگترین روز زندگیم.روزیه که دستای کوچولوتو تو دستام حس کردم.😍❤خدایا کمکم کن واسه دخترم مامانو بابایه خوبی باشیم
فکر کنم منظورش بعد تخمک گذاریه چرا برای بعضیا احتمالش هست اگه بتا بالا باشه نشون میده هاله میندازه
۱۰ روز طول میکشه تازه لانه گزینی کنه
قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم