niniکوچولو مدیر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 عنوان بی بی چک +عکس | مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 117 پست توروخدا ببینید 10 روز از نزدیکیمون میگذره الان بی بی چک زدم ی خط محوی افتاد من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘 1398/11/13 | 12:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وفاجون۶۹۶ عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 1715 ندارم اخه اینم از سری پیش مونده بود.یکیم اخه الان میشه ادرار سوم درست در میاد؟؟البته تستمم با دومی ب ... اره درست درمیاد چون پررنگ بود حتما نشون میده اگه باردار باشی یاحتما هاله میفته
وفاجون۶۹۶ عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 1715 ندارم اخه اینم از سری پیش مونده بود.یکیم اخه الان میشه ادرار سوم درست در میاد؟؟البته تستمم با دومی ب ... حتما یکی بخرامتحان کن اگه اینم مثبت بود دیگه صددرصد حامله ای شک نکن😋😊😉
royaai عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 492 حتما یکی بخرامتحان کن اگه اینم مثبت بود دیگه صددرصد حامله ای شک نکن😋😊😉 ایشالله حتما تست میکنم خبرشو میذارم.راستی عزیزم ادرار همیشه اکنطوریه اب شفاف نیس توش رگه های کوچولو یا ذرات ریز هست همیشه ولی اگه کریستال و عفونت باشه تو ازمایش مشخصه نگران نباش
وفاجون۶۹۶ عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 1715 ایشالله حتما تست میکنم خبرشو میذارم.راستی عزیزم ادرار همیشه اکنطوریه اب شفاف نیس توش رگه های کوچولو ... باشه مرسی عزیزم برات درخواست دوستی دادم قبول کن
niniکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 ندارم اخه اینم از سری پیش مونده بود.یکیم اخه الان میشه ادرار سوم درست در میاد؟؟البته تستمم با دومی ب ... اره اگه باشه نشون میده میگم که من 8 ماه پیش شب بی بی زدم و ادرار اول صبحم نبود من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
taziini عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 1981 سلامبه همگی با اجازه استارتر میشه کسی ۱۶روز بعد hcgبی بیش هاله بیوفته؟؟ صب کن بیشتر بگذره من ۱۸روز گذشته بود از امپول و ۲روز از موعد بی بی مثبت و آز هم مثبت
royaai عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 492 صب کن بیشتر بگذره من ۱۸روز گذشته بود از امپول و ۲روز از موعد بی بی مثبت و آز هم مثبت خداروشکر عزیزم.من ۲روز مونده به موعدم میگم یه بی بی چکم بزنم اگه اینم مثبت شد بعد موعدم برم ازمایش.فقط این درد پریودی که دارم نگرانم کرده خیلی شدیده ولی میاد میره
niniکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 خداروشکر عزیزم.من ۲روز مونده به موعدم میگم یه بی بی چکم بزنم اگه اینم مثبت شد بعد موعدم برم ازمایش.ف ... بزن اگه مثبت شد برو دکتر شاید بهت شیاف داد برای دردات من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
niniکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 فقط اگه زدی حتما عکس بفرست منتظرم من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
royaai عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 492 اه کاش نمیزدم خیلی سردرگم شدم.همیشه میگم موعدم بزنم همیشه زود میزنم
taziini عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 1981 خداروشکر عزیزم.من ۲روز مونده به موعدم میگم یه بی بی چکم بزنم اگه اینم مثبت شد بعد موعدم برم ازمایش.ف ... طبیعیه انشاالله بارداری
niniکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 رویایی جون چی شد پس من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘