2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما یکی بخرامتحان کن اگه اینم مثبت بود دیگه صددرصد حامله ای شک نکن😋😊😉

ایشالله حتما تست میکنم خبرشو میذارم.راستی عزیزم ادرار همیشه اکنطوریه اب شفاف نیس توش رگه های کوچولو یا ذرات ریز هست همیشه ولی اگه کریستال و عفونت باشه تو ازمایش مشخصه نگران نباش

ندارم اخه اینم از سری پیش مونده بود.یکیم اخه الان میشه ادرار سوم درست در میاد؟؟البته تستمم با دومی ب ...

اره اگه باشه نشون میده میگم که من 8 ماه پیش شب بی بی زدم و ادرار اول صبحم نبود

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
صب کن بیشتر بگذره من ۱۸روز گذشته بود از امپول و ۲روز از موعد بی بی مثبت و آز هم مثبت

خداروشکر عزیزم.من ۲روز مونده به موعدم میگم یه بی بی چکم بزنم اگه اینم مثبت شد بعد موعدم برم ازمایش.فقط این درد پریودی که دارم نگرانم کرده خیلی شدیده ولی میاد میره

خداروشکر عزیزم.من ۲روز مونده به موعدم میگم یه بی بی چکم بزنم اگه اینم مثبت شد بعد موعدم برم ازمایش.ف ...

بزن اگه مثبت شد برو دکتر شاید بهت شیاف داد برای دردات

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘

فقط اگه زدی حتما عکس بفرست منتظرم