2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 117 پست
مرسی گلم انشاالله 😍😘🤗

عزیزم علائمت شبیه منه تحت نظر دکتر بودین؟؟منظور تخمک گذاریت میدونی کی بود؟؟شاید الان نشون بده.من از درد پریودم میترسم .میگم نکنه خبریه و جاش محکم نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا 😢😭ماه پیش با چه امیدی رفتم بتا جواب منفی رو داد دستم این ماه کلا بیخیال شدم گفتم میشه بشه ن ...

منم ماه پیش که اولین اقدامم بود خیلی مطمئن بودم حتی با۲۰ روز تاخیر به زور آمپول پروژسترون پریود شدم بخاطر همین این ماه اصلا دلخوش نیستم منم 😂😂😂میگم اگه باردار باشم هم کاذبه ...نگران نباش عزیزم حالا اگه میخوای خیالت راحتر بشه یه بیبی چک دیگه هم امتحان کن بعد بروآز

عزیزم علائمت شبیه منه تحت نظر دکتر بودین؟؟منظور تخمک گذاریت میدونی کی بود؟؟شاید الان نشون بده.من از ...

دقیق نه نمیدونم قبل ماه پیش منظم بود دوره هام ۳۰ روزه بود اما ماه پیش که اولین اقدامم بود ۲۰ روز تاخیر داشتم فکر کنم چون اولین بار بود برای اقدام هورمونام بهم ریخته بود اما این ماه از روز ۱۲ پریودم تا ۲۰ اقدام داشتیم وتحت نظر دکترم نبودم 

عزیزم علائمت شبیه منه تحت نظر دکتر بودین؟؟منظور تخمک گذاریت میدونی کی بود؟؟شاید الان نشون بده.من از ...

عزیزم یه سوال دیگه هم داشتم شما هم تو نمونه ادرارتون دفع پروتئین دارین منظورم توش چیزای ریز سفید رنگه مثل ترشحات میمونه 

وای چه بد چرا سقط 😣انشاالله این بار همچین مشکلی براتون پیش نیاد حتما تاثیر نظر پزشک باشید 

تحت نظر پزشکم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
ایشالله هردو باردار باشیم عزیزم.ممنون

عزیزم دوستمون راست میگه ی بی بی چک دیگه ام بزن اگه خط افتاد دون که صددرصدبارداری

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘

اصلا استرس ب خودت راه نده که استرس برای جنین سم و باعث سقط میشه

عزیزم یه سوال دیگه هم داشتم شما هم تو نمونه ادرارتون دفع پروتئین دارین منظورم توش چیزای ریز سفید رنگ ...

گاهی اره عزیزم منم دارم.از بس بی بی چک زدم میگم😂😂قبلا ازمایش قبل بارداری ندادین؟مشکلی باشه میگن اونجا

عزیزم دوستمون راست میگه ی بی بی چک دیگه ام بزن اگه خط افتاد دون که صددرصدبارداری

ندارم اخه اینم از سری پیش مونده بود.یکیم اخه الان میشه ادرار سوم درست در میاد؟؟البته تستمم با دومی بود چون نمیخاستم قبل موعد تست بزنم

گاهی اره عزیزم منم دارم.از بس بی بی چک زدم میگم😂😂قبلا ازمایش قبل بارداری ندادین؟مشکلی باشه میگن او ...

چرا ازمایش پیش از بارداری دادم همه چی نرمال بود واین ذرات سفید رنگ م نداشتم این یکی دوروزه پیداش شده منم از تست خانگی استفاده میکردم متوجه شدم البته ماه پیشم که پریودم عقب افتاده بود اون موقع هم اینجوری بود نمونه ادرارم