2777
2789
عنوان

خدمات دفترچه تامین اجتماعی

215 بازدید | 29 پست

بچه ها چه خدماتی داره؟

ما ماه اول ک تامین اجتماعی داریم.

جریان چیه؟باید ببرم پزشک خانواده اینم ثبت کنم؟

واسه زایمان و ازمایش و اینا چه خدماتی داره؟جریا بیمه تکمیلیش چیه ک باید جدا بدیم پول؟

پزشک خانواده ک نیس

ولی تو درمانگاها وبیمارستانهای مخصوص تامین اجتماعی همه خدمات درمانیش رایگانه

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیمارستان و درمانگاه مخصوص خودشوداره همه ی خدمات توش رایگانه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

البته داروخونه اش فقط ۳نوع دارو میده اونم یکی از هرکدوم کلا دارو رو دکتر بگو درست حسابی بنویسه ک بتونی از بیرون تهیه کنی

مگه چیز مهمی نباشه

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

اگه بیمه تکمیلی داشته باشی میتونی با هزینه خیییلی پایین بری بیمارستان خصوصی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
کل هزینه ها رو میدی بعد بیمه پس میده

واقعا ؟؟ما که هیچ وقت پس نگرفتیم

این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند:‏ نیامد نیامد😭😭
شیراز

تو گوگل بزن مراکز تامین اجتماعی

اگه بیمه تکمیلی داشته باشی میتونی با هزینه خیییلی پایین بری بیمارستان خصوصی

خبر دارید کدوم بیمه واسه تکمیلیش انتخاب کنیم بهتره؟بعد میشه مثلا فقط یک سال بیمه تکمیلی بدیم؟

واقعا ؟؟ما که هیچ وقت پس نگرفتیم

نامه میگیری میبری بیمه

2790
2778
2791
2779
2792