2777
2789

ما مشکل بچه دار شدن داریم خودم پی سی ام هستم شوهرمم مقداری ضعیفه چندبار ای وی اف کردیم ولی منفی شده حالا دکترا میگن احتمال طبیعی هست منم به شوهرم گفتم وزن کم میکنم و میریم طب سنتی تا ببینم طبیعی میشه که نخایم بریم سراغ کاشت، اونم گفت باشه اینم بگم شوهرم بخاطر این مشکل یکم دچار اضطراب شده ولی بهتره و در کل از بس درگیر درمان بودیم خسته شده و حالش بهم میخوره از دکتر مثل خودم ولی من تحمل میکنم اون نه

خلاصه منم ده روز پیش رفتم طب سنتی اون گفت برو برای منم دارو بده منم رفتم خودم ویزیت شدم اونو گفت خودش باید بیاد من داروهام رو گرفتم و ده روزه دارم به مکافات میخورم چون تلخن و از اون طرف رژیم دارم تا تخمدانام فعالیتشون بهتر بشه ولی شوهرم درک نمیکنه میگه دکتر نمیام خسته شدم😥ولم کن وقتی ام میگم زمان تخمک گزاری اقدام کنیم میگه برا من زمان تعیین میکنی من استرس میگیرم نگو کی میگم نمیشه که الکی باید زمانش باشه،کلا ادم بی نظیمیه از کارای قانون دار بدش میاد منم امشب داروهامو ریختم تو اشغالا گفتم بخورم ابن اشغالا رو بعدم تو انجام ندی اونکارو اینهمه نخوری مبکنم و پیاده روری تو نه دکتر میای نه زمانش رابطه انجام میدی...خسته شدم منکه زورم نمیرسه این چه جور بچه دار شدنه😓منم نه میرم دکتر نه میگم بکن چقدر التماسش کنم و بهش یاداوری کنم 

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگا تلاشتو بکن ولی حساس نشو.مثلا زمان تخمک گزاریت اقدام داشته باش ولی نه به قصد بچه فقط واسه خوشگذرونی.باور کن بچه وقتی منتظرش نیستی میاد.اگه روش حساس بشی هم خودت اذیتی هم شوهرت هم نمیشه.اروم ریلکس

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

گلم بهش نگو که زمان تخمک گذاریه خیلی طبیعی رفتار کن و تحریکش بکن مثل شبای عادی دیگه که باهمین تو بازه تخمک گزاری چند شبه اگه امشب نشد استرس نگیر فرداش تحریکش کن ولی مدام یاداوریش نکن منم استرس میگیرم خودم واژنم کاملا خشک میشه سیستم کردا که حساس تر هست

بیخیال ما خودمون زنیم .کرم ریختن کاری نداره 

وقتی خستس میگه نه تازه من ضایع میشم بعدم‌ برم سراغش میفهمه برا بچه است نه برا رابطه

خودش انجام بده با رغبت باور کن تاثیرش بیشتر از زمان تخمک گذاری ولی بی رغبت هست

من اصلا تخمک گزاری نمیدونم کی هست تازه اونم حول حوشش نکنه چی میشه😥