ما مشکل بچه دار شدن داریم خودم پی سی ام هستم شوهرمم مقداری ضعیفه چندبار ای وی اف کردیم ولی منفی شده حالا دکترا میگن احتمال طبیعی هست منم به شوهرم گفتم وزن کم میکنم و میریم طب سنتی تا ببینم طبیعی میشه که نخایم بریم سراغ کاشت، اونم گفت باشه اینم بگم شوهرم بخاطر این مشکل یکم دچار اضطراب شده ولی بهتره و در کل از بس درگیر درمان بودیم خسته شده و حالش بهم میخوره از دکتر مثل خودم ولی من تحمل میکنم اون نه
خلاصه منم ده روز پیش رفتم طب سنتی اون گفت برو برای منم دارو بده منم رفتم خودم ویزیت شدم اونو گفت خودش باید بیاد من داروهام رو گرفتم و ده روزه دارم به مکافات میخورم چون تلخن و از اون طرف رژیم دارم تا تخمدانام فعالیتشون بهتر بشه ولی شوهرم درک نمیکنه میگه دکتر نمیام خسته شدم😥ولم کن وقتی ام میگم زمان تخمک گزاری اقدام کنیم میگه برا من زمان تعیین میکنی من استرس میگیرم نگو کی میگم نمیشه که الکی باید زمانش باشه،کلا ادم بی نظیمیه از کارای قانون دار بدش میاد منم امشب داروهامو ریختم تو اشغالا گفتم بخورم ابن اشغالا رو بعدم تو انجام ندی اونکارو اینهمه نخوری مبکنم و پیاده روری تو نه دکتر میای نه زمانش رابطه انجام میدی...خسته شدم منکه زورم نمیرسه این چه جور بچه دار شدنه😓منم نه میرم دکتر نه میگم بکن چقدر التماسش کنم و بهش یاداوری کنم