2777
2789
عنوان

بچه باهوش

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 26 پست

دختر منم چهارسال و نیمه اس جمع و تفریق و جدول ضرب رو هم بلده 

اندازه کلاس اولیا بلده بخونه 

من چیزی بهش اختصاصی یاد ندادم ولی وقتی درسای اون یکی دخترم که کلاس سوم هست  رو باهاش کار میکنم  گوش میده خودش یاد گرفته

میخوام بفرستم کلاس یو‌سی‌مس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم باهوشه حالا نمیدونم از نظر من باهوشه یا واقعا😅 ۱۸ ماهگی کل رنگا رو از حفظ بود حرف زدنش هم ...

نه بابا اونجاها همش بازیه اصلا کلا هدفشون یادگیری همراه با بازیه بعد کلا سوال و جواب تو یه تایمی ممنوعه براشون 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نه بابا اونجاها همش بازیه اصلا کلا هدفشون یادگیری همراه با بازیه بعد کلا سوال و جواب تو یه تایمی ممن ...

نمیدونم چرا مقاومت میکنم😃😃😃

من همه چیز در اختیارش میزارم خودش به طرف هر کدوم رفت

من مجبور به یادگیری چیزی نمیکنمش

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
بچه ها یه سوال دختر من رنگارو درست نمیگه هر کار میکنم شما چطوری رنگارو به بچه هاتون آموزش دادین ؟

منم دخترم بلد نیست زیاد فقط رو چیزایی ک دوست داره زوم کن و رنگش رو یادش بده مثلا لباسی عروسکی چیزی هی واسش تکرار کن

منم دخترم بلد نیست زیاد فقط رو چیزایی ک دوست داره زوم کن و رنگش رو یادش بده مثلا لباسی عروسکی چیزی ه ...

ممنون گلم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم