2821
2789
عنوان

خرید عید😍☺😐😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 86 پست
اوضاع مالیمون بد میست ولی اشرافی هم نیست... یعنی میتونیم خرید کنیم... بحث اینجاست که اصلا شوهرم اهل ...

من 8 ساله ازدواج کردم تاحالا نشده زنو شوهری قدم زنان خرید کنیم بگم میادا

دلی خودم مایل نیستم چون هر جی بپوشم از جنبه ی زیبایی بهش نگاه نمیکنه فقط ازین نظر نگاه میکنه که تنگ نباسه کوتاه نباشه یقه باز نباشه آستین کوتاه نباشه😕😕در نتیجه ترجیح میدم با دوستام برم خرید خونم اومدم بهش نشون نمیدم یوقت داریم میریم مهمونی میپوشم میبینه ولی به جان خودم نمیفهمه تازه خریدم😂😂

با خواهرت یا دوستت برو خرید. حداقل یه مانتو و روسری نو بخر. کمی لوازم آرایش و ادکلن 

باردارم و استراحت... نمیتونم بلندشم یا راه برم...اما دوست دارم شوهرم یکم چیزای خوشگل برام بخره

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی مردای باحال هم زیادن... من قدم زدن با شوهرمو دوست دارم و خرید کردن دوتایی...اما اون😓

ببین عزیزم کم کم باید هم خودت تغیرات و بپذیری هم شوهرت تغییر بدی

تازه شروع کردی خرجی خونه را یجورایی ازش بکنی

بقیه هم کم کم مردا هرچه بگذره خیلی تغییر میکنن شاید برای بچه ات خیلی ذوق خرید داشته باشه و خرید کنه بعدم برای شما تغییر کنه

ولی کلا شما این موضوع برات یه دغدغه شده و آرزوت شده و حاضری به هر طریقی بدستش بیاری حتی یادمه گفتی براتون یه شکلات میگیره ذوق میکنی و ازش تشکر میکنی اونم شما را مسخره کرد

بااااااید بفهمه اینا وظیفشه و شما خیلی دنبالش نیستی شوهرت زرنگه میخواد شما را وابسته به خودش کنه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
باردارم و استراحت... نمیتونم بلندشم یا راه برم...اما دوست دارم شوهرم یکم چیزای خوشگل برام بخره

مستقیم ازش درخواست کنید ، برای شروع بگید عزیزم میشه لطفا برام یه روسری بخری؟ میخوام سلیقه خودت باشه کیف کنم باهاش. اگه خرید و حتی زشتم بود تو ذوقش نزنید اصلا

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
دقیقا عزیزم آدم از خوشحالی بقیه خوشحال میشه دیشب رفتیم بازار خیابونا حس و حال عید گرفته بود همه در ح ...

😍😍😍 آخی 

من خودم قائمشهریم تو شهره ما عید خیابونا شلوغ هست ولی نه خیلی داغون

الان سنندجیم ینی اونقدررررررررررررررر شلوغ میشه حد نداره .کلا سنندج روزای معمولیش مثله روزای عیده بعد فک کنین عید بشه😁

شوهر من تو حرف ، مثله خیلی خودشو روشنفکر میگیزه...میگه زنا باید به خودشون برسن، مهمونی برن، آرایش کنن، خوشگل کنن... اما در عمل اصن یه چیز دیگست‌.. بعدشم یکی نیست بگه با چی خودشونو خوشگل کنن وقتی کوفت نمیخری؟!😬

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
مستقیم ازش درخواست کنید ، برای شروع بگید عزیزم میشه لطفا برام یه روسری بخری؟ میخوام سلیقه خودت باشه ...

یه بار بهش گفتم، یه روسری زشت خریده که روم نمیشه بپوشم، درحالیکه اون سلیقه ی منو خیییلی خوب میدونه...فقط چون ارزون بوده خریده

شوهر من تو حرف ، مثله خیلی خودشو روشنفکر میگیزه...میگه زنا باید به خودشون برسن، مهمونی برن، آرایش کن ...

😁😁😁حرص نخور عشقم

بی خیال بابا.8دورو بریام همه زنو شوهری میرن خرید فقط منم که با مانانم یا دوستام میرم ولی واقعا برام مهم نیست

اتفاقا وقتی نیست راحتتر تصمیم میگیرم

ببین عزیزم کم کم باید هم خودت تغیرات و بپذیری هم شوهرت تغییر بدی تازه شروع کردی خرجی خونه را یجورای ...

کم کم دارم بهش یاد میدم...دیگه پول هیچی رو نمیدم

یه بار بهش گفتم، یه روسری زشت خریده که روم نمیشه بپوشم، درحالیکه اون سلیقه ی منو خیییلی خوب میدونه.. ...

عزیزم اگه خسیس بود که نمیخرید

حتما دستش خالیه

یا قطعا نگران آینده مالی زندگیتونه

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
😁😁😁حرص نخور عشقم بی خیال بابا.8دورو بریام همه زنو شوهری میرن خرید فقط منم که با مانانم یا دوستام ...

منم بهم تنهایی یا با مامانم بیشتر خوش میگذره

عزیزم اگه خسیس بود که نمیخرید حتما دستش خالیه یا قطعا نگران آینده مالی زندگیتونه

ما خونه نداریم، ماشینمونم پرایده... تو خونه پدرشوهرم زندگی میکنیم، حتی کرایه هم نمیدیم، اما هیچوقتم پول نداره☹ مگه میشه؟

ما خونه نداریم، ماشینمونم پرایده... تو خونه پدرشوهرم زندگی میکنیم، حتی کرایه هم نمیدیم، اما هیچوقتم ...

نمیدونم چی بگم والا

هر زنی شوهرشو بهتر از هرکس دیگه ای میشناسه

ولی وقتایی که از دستش دلخور نیستید از دید ایشون به زندگیتون نگاه کنید، خودتون رو جاش بزارید ببینید بازم همین فکرو نسبت بهشون دارید یا نه

کم کم دارم بهش یاد میدم...دیگه پول هیچی رو نمیدم

آفرین این اولین قدمه وقتی این کارت ثابت شد باید بری سراغ بعدی همین روند ادامه بده باااید بفهمه داره پدر میشه مسئولیت بچه داره و خرجش با پدره 

درضمن از لحظه تولد فرزندت هم یک هزار تومانی خرج بچه نکن که اگه کردی یاد میگیره خرج بچه را شما باید بدی و خلاصه دربدر میشی لباس پوشک شیر خشک کلاس مدرسه همممه چی

و یه توصیه ازش با ناز و کرشمه و لطافت خواهش نکن یه چیزی بخره قاطع و محکم باش دستور بده تا ببینه ضعیف نیستی و محتاجش 

مثلا برای بچه بگو برو پوشک بخر حتماااا بچه نیاز داره یا دارو بخرررر 

نه اینکه لطفا بخر اگه میشه بخر و بعدم کلییی تشکر کنی بااااید بخره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
آفرین این اولین قدمه وقتی این کارت ثابت شد باید بری سراغ بعدی همین روند ادامه بده باااید بفهمه داره ...

راس میگی... ولی اگه برا بچه لباس نخره آبروی بچم بره چی؟