2821
2789
عنوان

خرید عید😍☺😐😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 86 پست
منم  نمیخرم عزیزم. ناراحت نباش. شرایط اقتصادی طوری نیست که همه چی دلخواهمون باشه. به حرف اینجا ...

من پولشو دارم خودم...اما دوست دارم شوهرم باهام بیاد، ذوق کنه، نظر بده...شما نمیدونین چقد اذیتم میکنه😔

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
چرا به زور میبردمش...ولی باری نبود که بعدش تا صبح گریه نکنم...قبل و بعدش گریه میکردم... چیزی هم نمیخ ...

عزیزم من تا حدودی تاپیک هات میخونم 

چرا نقدر درگیری که شوهرت باهات بیاد خرید یا برات چیزی بخره؟؟

خیلی ها این مشکل دارن ولی مثل شما دغدغشون نیسسسستتتت

والا منم همینجورم اوایل میامد باهام خرید ولی با کلییی اخم و تخم دوبارم دعوامون میشد و هولهولکی خرید میکردم

الآن چندساله خودم تنها میرم یا با یکی یا نهایت با دوتا بچه کوچیکم خیلی خیلی هم راحت ترم چون کسی نیس بهم غر بزنه زود باش زودباش از خریدمم لذت میبرم 

چون فهمیدم ساختار مرده که با خرید خوب نیس یعنی تو ژنشون نیس😂😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وضع مالیمون این روزا ناجوره شوهرم طفلی برا خودش که هیچی نمیخره تا لباساش جر نخوره  برا خودمو د ...

خدا مامانتو براتون نگه داره این روزام میگذره انشاا... نتیجه ی این سختی کشیدنارو خیلی زود ببینید ما هم شرایط خیلی سختی داشتیم شکر خدا جدیدا با کلی وام و قرض تونستیم خونه بخریم به نظرم سختی کشیدن واسه اینجور چیزا می ارزه

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم

چرا اخه اوضاع مالیتون بده؟

اوضاع مالیمون بد میست ولی اشرافی هم نیست... یعنی میتونیم خرید کنیم... بحث اینجاست که اصلا شوهرم اهل ذوق و خرید و این چیزا نیست

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
نه بابا...وقت ارزونی هم همینجوری بود

بحث گرونی نیست

تفکر غالب به سمت افسردگیه

آینده نامعلوم

استرس زیاد

اخبار بد بینهایت

زحمت فراوون و بی نتیجه

امید به زندگی پایین

خب اینا آدما رو از پا در میاره

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
عزیزم من تا حدودی تاپیک هات میخونم  چرا نقدر درگیری که شوهرت باهات بیاد خرید یا برات چیزی بخره ...

ولی مردای باحال هم زیادن... من قدم زدن با شوهرمو دوست دارم و خرید کردن دوتایی...اما اون😓

من پولشو دارم خودم...اما دوست دارم شوهرم باهام بیاد، ذوق کنه، نظر بده...شما نمیدونین چقد اذیتم میکنه ...

شما رو می شناسم. فکر کنم معلم هستین. تاپیک هاتونو خوندم.

ببین هر کسی یه مدل هست دیگه.

ان شاالله بچه ت سالم دنیا بیاد. کمی بزرگ شد مادر دختری یا مادر پسری برید خرید حالشو ببرید. 

ولی من هر روز دارم آدم ساکت تری میشم.
خدا مامانتو براتون نگه داره این روزام میگذره انشاا... نتیجه ی این سختی کشیدنارو خیلی زود ببینید ما ه ...

خونه و ماشین خریدیم به فاصله یه سال .حسابی پوکیدیم .الانم راهه دوریم انگاری خرجموت ده برابره

شهر خودمون بودیم مامانا یسره زنگ میزدن بیاین اونجا اصلا خرج نداشتیم😁برگشتنی هم کلی خرتو پرت میدادن میاوردیم خونه

خدا مامانه شماروهم براتون حفظ کنه😍

اوضاع مالیمون بد میست ولی اشرافی هم نیست... یعنی میتونیم خرید کنیم... بحث اینجاست که اصلا شوهرم اهل ...

ماهم واضعمون بدنیس عالی وفول هم نیست ولی فقط باهمسرم خرید میرم تنها اصلانمیرم 

همه چیز شتابان میگذرجز درد

من اگر چیزی هم نخرم دمه عید هرروز تو بازارم عاشقه شلوغیو حسو حاله عیدو سبزه و ماهیم  گفتم که ...

دقیقا عزیزم آدم از خوشحالی بقیه خوشحال میشه دیشب رفتیم بازار خیابونا حس و حال عید گرفته بود همه در حال خرید عید خیلی خوب بود البته من فقط چند بسته مشما فریزر گرفتم از یه آقای نابینا ولی بازم خوش گذشت

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم

بحث گرونی نیست تفکر غالب به سمت افسردگیه آینده نامعلوم استرس زیاد اخبار بد بینهایت زحمت فراوون ...

راست میگی... تازه شوهرم صبحا میره مدرسه...عصرا هم تا ۱۰ شب کلاس، ولی هنوز پولشو نریختن...اما کلا خانوادگی چیزی نمیخرن

شما رو می شناسم. فکر کنم معلم هستین. تاپیک هاتونو خوندم. ببین هر کسی یه مدل هست دیگه. ان شاالله بچ ...

میترسم بچمم عین خودشون گدا گشنه بار بیارن☹

راست میگی... تازه شوهرم صبحا میره مدرسه...عصرا هم تا ۱۰ شب کلاس، ولی هنوز پولشو نریختن...اما کلا خان ...

با خواهرت یا دوستت برو خرید. حداقل یه مانتو و روسری نو بخر. کمی لوازم آرایش و ادکلن 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز