2821
2789
عنوان

خرید عید😍☺😐😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تموم دغدغه م خرید لباس برا بچه هامه،خودم هیچی نمیخرم امسال.همون قبلیا هنوز قابل استفاده ن😀

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
من که کلا حتی عید دیدنیم نمیتونم برم....باردارم و استراحت...اما دلم گرفته...حداقل کاش شوهرم یه چیزی ...

عزیزم منم نمی تونم زیاد امسال اینور اون ور برم 

بهش بگو بعصی از مردا بلد نیستن باید بهشون یاد بدی 

☺️

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

من خیلی ذوق میکنم خرید مردمو میبینم خوشحال میشم حداقل تو اینهمه غصه و بدبختی هنوز مردممون از بعضی چیزها شاد میشن خودم امسال خونه گرفتیم شاید برای عید چیزی نگیرم فقط واسه دخترم خرید میکنم 

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم

غصه من اینه که ما چرا مثل خیلی از جوونا شاد نیستیم...شوهرم عین پیرمردا رفتار میکنه

دیگه چه میشه کرد  زندگی همینه به تفاوتها زیاد توجه نکن و از داشته هات راضی باش

لطفا برا آرامشم یه صلوات بفرستین  
غصه من اینه که ما چرا مثل خیلی از جوونا شاد نیستیم...شوهرم عین پیرمردا رفتار میکنه

منم دقیقا همینطورم البته پولم ندارم اینقدر اوضاع مالیم خرابه پول ازمایش غربالگریم هنوز نتونستم ردیف کنم فقط خدا یه پولی برسونه واسه دخترم لباس بخرم 

هرکسی یه جوره من نصف خریداموانجام دادم شوهرم قول داده امشب بقیشوبریم انجام بدیم

چه باحال😊

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

مشکل فقط همسر شما نیست

الان جو غالب جامعه افسردیگه متاسفانه

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

منم  نمیخرم عزیزم. ناراحت نباش. شرایط اقتصادی طوری نیست که همه چی دلخواهمون باشه.

به حرف اینجاییا زیاد گوش نده.

اونایی که عکس خرید می ذارن ایکاش کمی درک داشته باشن و نذارن. 

ولی من هر روز دارم آدم ساکت تری میشم.
مشکل فقط همسر شما نیست الان جو غالب جامعه افسردیگه متاسفانه

نه بابا...وقت ارزونی هم همینجوری بود

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
من خیلی ذوق میکنم خرید مردمو میبینم خوشحال میشم حداقل تو اینهمه غصه و بدبختی هنوز مردممون از بعضی چی ...

من اگر چیزی هم نخرم دمه عید هرروز تو بازارم

عاشقه شلوغیو حسو حاله عیدو سبزه و ماهیم 

گفتم که این روزا وضع مالیمون ناجوره خرید نمیکنم ولی حتما دمه عید میرم بازار دور دور