2821
2789
عنوان

خرید عید😍☺😐😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 86 پست

عزیزم خیلیا برای عید لباس نمیخرن 

من ک اصلا برام دیگه بی معنی شده عیدولباس نو 

عیدو میشه حتی با لباسای قدیمیم رفت 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینم غصه و حسرت داره خدایی 😐 یکیش من همون اسفندماه ی سری خرید میکنم شایدم نیاز نداشته باشم همون وسا ...

غصه من اینه که ما چرا مثل خیلی از جوونا شاد نیستیم...شوهرم عین پیرمردا رفتار میکنه

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

چیزای ک لازمممه میخرم هر سال بین فامیل اشنام زیاد عید دیگه شور و شوق نداره هر کی میره ی جا سفر ..

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
عزیزم خیلیا برای عید لباس نمیخرن  من ک اصلا برام دیگه بی معنی شده عیدولباس نو  عیدو میشه ...

من که کلا حتی عید دیدنیم نمیتونم برم....باردارم و استراحت...اما دلم گرفته...حداقل کاش شوهرم یه چیزی برام میگرفت

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

نزدیک عید گرون میشه. هفته پیش کیف خریدم این هفته همون فروشنده همون جنس رو تو پیجش زده دیگه به قیمت قبل نمیدم چون خرید جدیدم با قیمت جدیده.

مانتومم دادم خیاط چون نزدیک عید هم دستمزدشو زیاد میکنه هم سرش شلوغ میشه .

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
غصه من اینه که ما چرا مثل خیلی از جوونا شاد نیستیم...شوهرم عین پیرمردا رفتار میکنه

عزیزم از کجا میدونی همه جوونا شادن با این چیزا زندگی رو تلخ نکن با هرچی داری خوش باش  من الان صب تا شب تو خونه ام بیام هرروز غصه بخورم همه میرن بیرون من بدبختم خب چیکار میشه کرد هرکی ی مشکلی داره ولی باید کنار بیای و لذت ببری از شرایط  شوهرت عین پیرمرداس تو عین جوونا باش سرذوق بیارش

نه مردم شهرمونو نمیگم...شوهرم بی ذوقه... جوونه اما عین پیرمردا رفتار میکنه

آخه شوق وذوق نداره 😂😂😂تو زیادی حساس شدی 

من همیشه میگم اگ طرف پول داشته باشه هر روز عیدشه 

خریدو بازدید مهمونو گردش و ...ولی جدی توام باهاش حرف بزن از ذوقت بگو و...

از اول با هم خرید نرفتین؟

چرا به زور میبردمش...ولی باری نبود که بعدش تا صبح گریه نکنم...قبل و بعدش گریه میکردم... چیزی هم نمیخرید... نه برای خرید...برا اینکه خیییلی اذیتم میکرد

منم خنثی هستم برای عید،عید و ذوق خرید برای بچه هاست.خصوصا که الان هر وقت به وسیله و لباسی نیاز داریم فورا تهیه میکنیم.مثل قدیم نیست که سالی یکبار سرتا پا رو نو میکردند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....