بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چیزای ک لازمممه میخرم هر سال بین فامیل اشنام زیاد عید دیگه شور و شوق نداره هر کی میره ی جا سفر ..
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
غصه من اینه که ما چرا مثل خیلی از جوونا شاد نیستیم...شوهرم عین پیرمردا رفتار میکنه
عزیزم از کجا میدونی همه جوونا شادن با این چیزا زندگی رو تلخ نکن با هرچی داری خوش باش من الان صب تا شب تو خونه ام بیام هرروز غصه بخورم همه میرن بیرون من بدبختم خب چیکار میشه کرد هرکی ی مشکلی داره ولی باید کنار بیای و لذت ببری از شرایط شوهرت عین پیرمرداس تو عین جوونا باش سرذوق بیارش
منم خنثی هستم برای عید،عید و ذوق خرید برای بچه هاست.خصوصا که الان هر وقت به وسیله و لباسی نیاز داریم فورا تهیه میکنیم.مثل قدیم نیست که سالی یکبار سرتا پا رو نو میکردند.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....