2777
2789
از ترس این بیماری همه برنامه هامون بهم خورد ماتم گرفتم تو عید بعضیا روبوسی میکنن😢

بی خیال نکن بگو سرماخورده ام

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها با اجازه استارتر این شال وکیف قشنگه برا روز مادر مامانم سفارش بدم

بله دستتم درد نکنه به خوشی استفاده کنه 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من😏 گفت چی🤨 گفتم سفططه نکن😕 گفت یبار دیگه بگو 😐 گفتم سسفطه نکن😶 خلاصه دوستیمو باهاش بهم زدم خیلی آدم پیگیری بود😑 .... چیه 😒 الان متوجه شدی کیَم یا بیشتر توضیح بدم 🤪
بی خیال نکن بگو سرماخورده ام

میگم به زور پرتم میکنن تو بغلشون دِبِماچچچچ😒

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من😏 گفت چی🤨 گفتم سفططه نکن😕 گفت یبار دیگه بگو 😐 گفتم سسفطه نکن😶 خلاصه دوستیمو باهاش بهم زدم خیلی آدم پیگیری بود😑 .... چیه 😒 الان متوجه شدی کیَم یا بیشتر توضیح بدم 🤪
میگم به زور پرتم میکنن تو بغلشون دِبِماچچچچ😒

ماسک بزن طرفت نیان

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
بچه ها با اجازه استارتر این شال وکیف قشنگه برا روز مادر مامانم سفارش بدم

بستگی به تیپ و سلیقه مامانتون داره .من برای مامانم خریدم اما چون خیلی ساده پوشن خوششون نیومد 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
ماسک بزن طرفت نیان

اره راست میگی 😀