2777
2789
عنوان

چه حدسی میزنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 60 پست
من حس خدبی از تو و این قضیه دارم بنظرم اون پسر هم به تو فکر میکنه و دلیل اونکارسم که از دور گرفته ای ...

عزیزدلم .. الهی که خدا به دلت ارامش بده چون خیلی پیامت دلخوشم کرد... امیدوارم همینطور که میگی باشه .. البته مشکلم اینه که اصلا نمیبینمش   ولی اگه یه روزی دیدمش همین کارو انجام میدم که گفتی ...
دیشب خیلی دلم گرفته بود  نزدیکای ساعت یک بود ..یه اهنگی گوش میدادم اشکام میریخت .. با همون اکانت فیکه رفتم به پیجش سر زدم دیدم یه استوری گذاشته بود که خدارو چه دیدی کار نشد نداره شاید تو این زمستون همه غمام  از بین بره .. و اینا .. نمیدونم چرا اونم همون لحظه حال دلش خوب نبود .. ولی از اینکه یه حس مشترک داشتیم خیلی ذوق کردم  
ممنون که خوندی دختر خوش قلب  

به نظر من بهترین کار اینه که از طریق دختر داییت اقدام کنی البته اگه بهش اعتماد داری ی جورایی اون رو ...

اره اون خیلی میتونه کمکم کنه .. ولی ما با هم خیلی فرق داریم و اصلا صمیمی نیستیم خب من محجبه ام اما اون از نظر پوشش خیلی زیاد با من فرق میکنه و دلش نمیخواد خیلی بهم نزدیک شه .. دختر نرمالی هم نیست از نظر اخلاقی ..با اینکه متاهله ولی بارها خیانت کرده به همسرش  اینم شانس منه .. وگرنه اون حتما میتونس یه کاری کنه برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من یه احساس یه طرفه است . 

یکم منطقی باش عزیزم . 

وقتی مامانش فهمیده دختر داییت ب شما گفته ولی پا پیش نمیزاره حس نمیکنی الکی الافی ؟ مامانه بنظر من یه حس خوبی داشته بهت ولی پسره چرا پا پیش نزاشته من مطمعنم مامانه ب پسره گفته دختر داییت بهت گفته ...... اگه میخاستن میومدن جلو 🤷‍♀️

یه سوتی بزرگ دادی ک پی ام دادی مامانش 😂😂😂😂 خیلی تابلو بوده . این کارت تحمیل بود ! 

بنظر من نه فکر خودتا درگیر کن نه وقت خودتا تلف ! 

ایشالا که هرچی خیره برات پیش میاد ، صبر کن بازم . اصلا خودت پیش دستی نکن چون برا همین سنگینی وحیایی ...

قربونت برم ان شالله که سلامت باشی و همیشه دلت اروم باشه بله همینطورِ میگی .. چشم صبر میکنم من که نمیتونم کاری انجام بدم  

بنظرم خیلی روشون حساب نکن از این خانواده های وسواسی هستن وگرنه مادرش نباید انقدر دست دست میکرد !! ف ...

چی بگم عزیزم خبر ندارم که چه فکری تو سرشونه  چشم میسپارم به خدا  
25 سالمه

عزیزدلم .. الهی که خدا به دلت ارامش بده چون خیلی پیامت دلخوشم کرد... امیدوارم همینطور که میگی باشه . ...

عزیزم تا عید تموم شده حسابش کن😁 من یه راه حل دیگه هم به ذهنم رسید به دختر داییت بگو خواستگار قراره بیاد واست این خودش باعث میشه اگه اونا نظری بهت دارن زودتر دست به کار بشن 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
من یک حس خوب نسبت به رابطه ات پیدا کردم که سرانجام خوبی داره  الهی بهترینها برات رقم بخوره و ع ...

حس ِ خوبت بخاطر قلب پاک و روشنته .. ممنونم که به منم حس خوبی دادی .. ان شالله که همیشه غرق ارامش و حال خوب باشی عزیزدلم از دعای قشنگت ممنونم خانومِ مهربون  

امیدوارم ته این داستان برای تو قشنگ باشه💖 به نظرم که بی گدار به آب نزن یوقت با اکانت خودت پیام نده ...

قربون محبتت عزیزم سلامت باشی الهی  نه هیچ وقت اینکارو نمیکنم
نمیدونم واقعا .. بعضیاا میگن شاید شرایط ندارن .. شاید میترسن جوابت نه باشه .. شاید پسره قصد ازدواج نداره .. نمیدونم   

اره اون خیلی میتونه کمکم کنه .. ولی ما با هم خیلی فرق داریم و اصلا صمیمی نیستیم خب من محجبه ام اما ا ...

حتی اگر نرمال بود بنظرم اصلا درست نبود از طریق اون اقدام کنی، الانم بنظرم به مادرش پیام نده، معلومه مادرشم به پسرش وابستست و الان فکر میکنه می خوای خودتو تو دلشون کنی

بنظر من یه احساس یه طرفه است .  یکم منطقی باش عزیزم .  وقتی مامانش فهمیده دختر داییت ب ش ...

چی بگم   میتونه حق با تو باشه .. اون اشتباهی پیام دادنمم داستان داره .. که اگه تعریف کنم برات تقریبا طبیعی بوده  بعدش خودش همش پی ام داد اخه .. به هرحال شاید کارمم درست نبوده ولی در کل سنگین رفتار میکنم .. از این به بعد هم بیشتر مواظبم
ممنون که خوندی عزیزم  

عزیزم چندسالته؟ من احتمال میدم یا بخاطر سن کم پا پیش نمیزارن یا پسره فعلا شرایط زندگی مستقل رو نداره ...

25 سالمه عزیزم ..
پسره مهندسه .. یه ماشینم داره حالا شاید پس انداز یاخونه نداشته باشه .. یا هردلیلِ دیگه ای