2777
2789
عنوان

چه حدسی میزنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 60 پست
عزیزم تا عید تموم شده حسابش کن😁 من یه راه حل دیگه هم به ذهنم رسید به دختر داییت بگو خواستگار قراره ...

وای  اگه اینطوری شد به شیرینی حسابی پیش من داری بخدا  قربونت برم عزیزم دخترداییم والا اصلا با من صمیمی نیست  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای   اگه اینطوری شد به شیرینی حسابی پیش من داری بخدا   قربونت برم عزیزم دخترداییم والا ...

انشالله خیره درست میشه توکل به خدا 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
چی بگم   میتونه حق با تو باشه .. اون اشتباهی پیام دادنمم داستان داره .. که اگه تعریف کنم برات ...

قربونت . خوشبخت بشی . چند وقت پیش مادرشوهرم تو یه بحثی ب من گفت اشتباه کردم پسرما دادم بهت ! گفتم مگه اومدم در خونتونا زدم گفتم بده ب من ! ما ازدواجیم کاملا سنتی بود اخرم این حرف را زد ! 

چشم گلم درست میگی    

من برات دعا کردم خداوند بختت رو برات برسونه، اون کسی که باهاش احساس خوشبختی کنی و از زندگیت لذت ببری، تو همین نی نی سایت چقدر میگن با عشقهای رویایی شروع کردن و بعد چند سال به توهین و کتک و خیانت کشیده شده، خدارو کامل وکیل خودت کن، امیدوارم یه زندگی که آخر عاقبت داشته باشه قسمتت کنه

قربونت . خوشبخت بشی . چند وقت پیش مادرشوهرم تو یه بحثی ب من گفت اشتباه کردم پسرما دادم بهت ! گفتم مگ ...

ای بابا .. توجهی نکن به این حرفا عزیزم ... خدا همه کارست خلقش فقط واسطن .. مهم اینه که قسمت هم بودین و یکی دیگه خواسته شما رو واسه هم
ان شالله که هرروز خوشبختیت بیشتر از دیروزت باشه خانووم

اره اون خیلی میتونه کمکم کنه .. ولی ما با هم خیلی فرق داریم و اصلا صمیمی نیستیم خب من محجبه ام اما ا ...

به هر حال ی جوری باهاش رابطه بگیر که واسطه بشه

ی جوری سر حرف رو راه بنداز

تهش هیچی نیست باور کن....
من برات دعا کردم خداوند بختت رو برات برسونه، اون کسی که باهاش احساس خوشبختی کنی و از زندگیت لذت ببری ...

فدای محبتت عزیزدلم .. بله با دل و جون متوجه حرفات هستم همیشه تو هم دعاهام همینو خواستم ازش میدونم که اون خیرترینها رو میخواد واسه بنده هاش
ان شالله که همیشه سلامت باشی و غرق ارامش و حال خوب بانوی مهربون

بله عزیزم ن مهم نیست برام دبگه . فعلا اومدم قهر دعوامون شده😂😂😂😂

عزیزم .. خیلی ناراحت شدم .. برات دعا میکنم که خدا زندگیت رو حفظ کنه و ارامش رو به قلب هردوتون هدیه بده ، امیدوارم با ارامش و توکل به خدا تصمیم بگیری