2777
2789
بچه بنظرتون اگه بی بی چک هاله خیلی کمرنگ بندازه آزمایش نشون میده ؟

بزن اگ هاله داشت ازمایش بده نشون میده...اول بتا خون میره بالا و نشون میده بعد ادرار اگ بی بی چک زدی هاله دار شد مطمئن باشه ک ازمایش نشون میده..

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من صب زدم دوتا هم زدم هردوتا مثبت شد آز دادم مثبت ایشالله ک دلت ساد بشع واس بی اولادا هم دعاکن

مبارک باشه عزیزم❤ایشالا نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت..❤

ایشالللللللع دعاکن من استرسیم😢

ایشالا ک همچی خوب و عالی پیش میره..اصلا ب خودت استرس نده همش ب چیزای مثبت فک کن...استرس هم برا خودت ضرر داره هم برا نی نی پس اروم باش...به این فک کن ک ی نی نی تو شکمت داری و بعد 9 ماه اون نی نی میاد بغلت و زندگیت میشه پراز انرژی و تنوع😍❤

مررررررسی خاهری خوبم بهترین آرزوهابرات خانوم گلی

فدات همچنین عزیزم..❤ی تجربه جالبی ک بارداریداشتم این بود ک من ی مقاله خوندم ک توش نوشته بود..اگ با جنین داخل شکم از 24 هفته حرف بزنید و براش کتاب بخونید و قران بخونید...باعث میشه هوش نی نی زیاد بشه من خودم این کارو کردم و الان وقتی نی نیمو صدا میکنم یا باهاش حرف میزنم واکنش نشون میده😍خیلی حس خوبیه...سعی کن اهنگی ک بهت انرژی میده رو گوش بدی یا چیزایی ک بهت انرژی و روحیه میده رو تجربه کنی چون برای نی نی خیلی خوبه..خلاصه اینک سعی کن بارداری ب خودت و نی نی خوش بگذره❤

آزمایشم بتامعلوم نبود فقدرده بود ۲۵<همبن یعنی بزرگترازبیست پنج دکترهم گف رنج ازمایشگاه همین بوده

خب پس همون هفته 1 یا دومته گلم...ایشالا ب سلامتی حالا بری سونو سن بارداریت معلوم میشه..❤