2777
2789
بچه بنظرتون اگه بی بی چک هاله خیلی کمرنگ بندازه آزمایش نشون میده ؟

بزن اگ هاله داشت ازمایش بده نشون میده...اول بتا خون میره بالا و نشون میده بعد ادرار اگ بی بی چک زدی هاله دار شد مطمئن باشه ک ازمایش نشون میده..

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من صب زدم دوتا هم زدم هردوتا مثبت شد آز دادم مثبت ایشالله ک دلت ساد بشع واس بی اولادا هم دعاکن

مبارک باشه عزیزم❤ایشالا نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت..❤

ایشالللللللع دعاکن من استرسیم😢

ایشالا ک همچی خوب و عالی پیش میره..اصلا ب خودت استرس نده همش ب چیزای مثبت فک کن...استرس هم برا خودت ضرر داره هم برا نی نی پس اروم باش...به این فک کن ک ی نی نی تو شکمت داری و بعد 9 ماه اون نی نی میاد بغلت و زندگیت میشه پراز انرژی و تنوع😍❤

مررررررسی خاهری خوبم بهترین آرزوهابرات خانوم گلی

فدات همچنین عزیزم..❤ی تجربه جالبی ک بارداریداشتم این بود ک من ی مقاله خوندم ک توش نوشته بود..اگ با جنین داخل شکم از 24 هفته حرف بزنید و براش کتاب بخونید و قران بخونید...باعث میشه هوش نی نی زیاد بشه من خودم این کارو کردم و الان وقتی نی نیمو صدا میکنم یا باهاش حرف میزنم واکنش نشون میده😍خیلی حس خوبیه...سعی کن اهنگی ک بهت انرژی میده رو گوش بدی یا چیزایی ک بهت انرژی و روحیه میده رو تجربه کنی چون برای نی نی خیلی خوبه..خلاصه اینک سعی کن بارداری ب خودت و نی نی خوش بگذره❤

آزمایشم بتامعلوم نبود فقدرده بود ۲۵<همبن یعنی بزرگترازبیست پنج دکترهم گف رنج ازمایشگاه همین بوده

خب پس همون هفته 1 یا دومته گلم...ایشالا ب سلامتی حالا بری سونو سن بارداریت معلوم میشه..❤