2777
2789
عنوان

کیا بیدارن

269 بازدید | 43 پست

دخترم چند ماه پیش یه تشنج خفیف داشت ..چند روز پیش تب کرد فوری بردمش دکتر و گفته اگه تبش رفت رو ۳۸...۳۸.۵فوری بیارش براش سرم بزنیم منم دوروزه نخوابیدم و میترسم بخوابم چون دکتر گفته چون قبلاً به تشنج هم داشته احتمال اینکه با تب ۳۸درجه هم تشنج کنه خیلی زیاده من تو راه فقط بچه ام رو سپردم خانوم رقیه و حضرت ابوالفضل و شفاشو خواستم😔کیا بچه هاشون مریضه ؟قبلاا تشنج داشتن 

البته تشنج دختر من از تب چهل درجه بود و خیلی خیلی کم بود و دکترش می‌گفت مشکوک به تشنج ..خیلی خفیف بود 

خلاصه الان خوابیده ولی احساس میکنم پیشونیش گرمه ولی تبش۳۴.۸هست به نظرتون تا ساعت ۸که موقع استامینوفن هست براش شیاف استفاده کنم؟دخترم ۲۸ماهشه

۳۴دمای معمولیه تب نیست

ان شاءالله شفا بگیره

پسرخواهرشوهرم همینجوری تشنج میکرد الان۷سالس شاید سالی یبار تکرار بشه ولی باهوشه درسش خوبه پرجنب جوشه دکتر براش دارو میده ۶ماهی یبارم نوار مغز

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا بچه هامونو خودش نگه داره 

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش

پسر من تو شونزده ماهگی در اثر تب تشنج کرد. تا پنج سالگی باید مواظب باشم که تبش به 38 نرسه!  اون یه بار دیگه رو 38.5 تشنج کرد. پس خیلی مهمه که تبش به 38 نرسه. بهت شیاف دیازپام داده؟؟ 

هفت بار افتادی, هشت بار برخیز
دمای معمولی که 37🤔

نه پسر من معمولیش همیشه۳۶.۴یاخودم ۳۷.۵متفاوته

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
نه دمای بدنش پایینه فقط احساس کردم پیشونیش گرمه منم که مادر از ساعت شش نخوابیدم بماند که دیشبم درست ...

نه فدات 34 خوبه ، شاید زیاد حساس شدی 

یک ساعت دیگه دارو هاشو بده فدات 

ان شاءالله که خوب بشه گلم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز