2821
2789
عنوان

کیا بیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 43 پست

در ضمن تب دو نوع هست. مدلی که کل بدن داغه, تب مغمولیه. اما تبی که توی اون دست و پا یخ کنه اما سر داغ باشه بسیار مستعد تشنجه. چون خون از کل بدن به مغز هجوم میاره و دمای اون قسمت خیلی بالا میره. حواست به این موضوع باشه. در صورت یخ کردن دست و پا, سریع گرمش کنی, یه شیاف دیازپام پنج بذاری و پیشونیش رو خنک کنی

هفت بار افتادی, هشت بار برخیز

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان که تب نداره عزیزم انشالا که دیگه تکرار نمیشه پسر منم دو هفته پیش تب ۳۹ و نیم داشت به سختی تبشو ...

عزیزم یه نصیحت خواهرانه دیدی تبش نیومد پایین ۳۹که بود فوری فوری برید اورژانس فکر نکنی من نبردمش دکتر ..ولی دکتر احمق گاو بود بی شرف خدا ازش نگذره گفت چیزی نیست ببرش خونه آوردم خوته وای نمیخوام چیز بگم لحظه لحظه اش برام تداعی زجری بود و هست که میکشم و کشیدم خیلی سخت بود خدا برای هیچ مادری نخواد 

در ضمن تب دو نوع هست. مدلی که کل بدن داغه, تب مغمولیه. اما تبی که توی اون دست و پا یخ کنه اما سر داغ ...

ممنون گلم...پیشونیش خوبه من چون تو حیاط بودم و اومدنی زود دست زدم ب نظرم گرم اومد الان خوبه ..تب سنج دائم کنارمه لطفا برای دخترم دعا کن

۳۴دمای معمولیه تب نیست ان شاءالله شفا بگیره پسرخواهرشوهرم همینجوری تشنج میکرد الان۷سالس شاید سالی ...

دخترم یکبار تشنح کرده اونم از تب و پشتش تشنج نکرد یعنی دوبار تشنج نیومن اگه میومد بدبخت میشدم من دیگه تااخر عمرم نباید بزارم تبش بره بالای ۳۸چون اگه خدایی نکرده باز تشنج کنه ...

تشنج برای بار اول هیچ عوارضی ندارن بار های بعد هزاران عوارض

از اولین تشنج تا حالا به محض تب باید شیاف دیازپام استفاده کنم. به شما داده؟ 

بله من دیدم یکم تب داره فوری بردمش دکتر زود دارو داد ولی دکتر قبلی گفته بود تب که کرد فوری شیاف دیازپام.. و شیاف استامینفون..و زود ببرمش دکتر چون ممکنه دوباره با تب۳۸درجه هم تشنج بیاد سراغش

دخترم یکبار تشنح کرده اونم از تب و پشتش تشنج نکرد یعنی دوبار تشنج نیومن اگه میومد بدبخت میشدم من دیگ ...

همه اینارو گفتی خودم  میدونم فقط ینمونه برات گفتم تا اروم بشی بتونم بهتر مراقبش باشی!

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز