2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 130 پست
میگه بریم فردا مسافرت انگار ک اتفاقی نیفتاده چ پرو و وقیح منم لباس تنشو جر دادم 

برو... حتما برو.... قطعا واسه بهتر شدن  نیاز داره.. شاید میخواد از طرف فاصله بگیره و ب عشق شما ی فرصت بده.... 

البته مواظب باش تو راه نقشه قتلتو نکشیده باشه۰  

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ن گلم اصلا ب کسی نگو من تجربه ام زیاده این راه هارو رفتم اگ اونموقع میدونستم ک چیکار کنم الان ب این ...

خب اینجا راهنمایی کن شاید چند نفر دیگه ام به دردشون خورد.

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
برو... حتما برو.... قطعا واسه بهتر شدن  نیاز داره.. شاید میخواد از طرف فاصله بگیره و ب عشق شما ...

نه میگه بریم از نو شروع کنیم ولی حالم ب هم میخوره تمام حرفا تکراری برام انگار میدونم چی میشه سه روز قهر مسافرت گل طلا تمام همیشه همین بوده 

۹۰درصد مردا همینجورین طبیعتشون اینجوریه زنشون باید درست بپزنشون و نزارن خام دختر غریبه بشن😉

والا من که به هرسازی که میگه میرقصم خیانت ببینم ازش بدتلافی میکنم😅

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
نه میگه بریم از نو شروع کنیم ولی حالم ب هم میخوره تمام حرفا تکراری برام انگار میدونم چی میشه سه روز ...

مسافرت خیلی تو روحیه ادم تاثیر داره... مخصوصا واسه ازاد شدن فکر و متحول شدن

برو... حتما برو.... قطعا واسه بهتر شدن  نیاز داره.. شاید میخواد از طرف فاصله بگیره و ب عشق شما ...

مردا فقط بلدن گول بزنن،یکی از اشتاها میگفت شوهرش تو حرم امام رضا قسم خورده خیانت نکنه،فک کن مرده تا برگشت ی نفر دیده بودش با دوست دخترش بیرون تاره میگفت سوغاتیم براش اورده😆☹️🤨🤨🤨

خدایا شکرت🙂❤
مردا فقط بلدن گول بزنن،یکی از اشتاها میگفت شوهرش تو حرم امام رضا قسم خورده خیانت نکنه،فک کن مرده تا ...

🤣🤣🤣🤣🤣

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
والا من که به هرسازی که میگه میرقصم خیانت ببینم ازش بدتلافی میکنم😅

خخخخ پس شوهرتو از هر لحاظ تکمیل کردی و کم بودی نزاشتی براش نبایدم خیانت کنه.منکه چندماه ازدواج کردم خیانت از شوهرم دیدم اما اون موقع نمی‌دونستم چ برخوردی کنم و راه حل چیه