2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 130 پست
به نظرمن ازش جداشو چون اگراونم بخواد به زندگی برگرده شما خیانتاش یادت نمیره واسه همینم دیگه نمیتونی ...

نباید زود نسخه جدایی پیچید خیلی از مشکلات قابل حل هستن فقط باید تکنیک بلد باشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کرم از هردو طرف عزیزم مخصوصا عشق هم بودن ی زمانی،من مجردم باید ببینی مردای متاهل چحور موس موس میکنه ...

اخه اینجور مردا چه مرگشونه

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
خواهر بیشرفا نگهش میداره ی بار اینکار رو کردم  نگه داشته بود چون از طرف شوهرم چیزی ماسیده بود ب ...

پس اینکه با خونوادش بگی هم چیزیو حل نمیکنه انگار بااین تفاسیر

خدایا شکرت🙂❤
اولین بارش هم نیست ک بخوام لا دوشونی کنم

درست مثل شوهر من😔😔😔😔

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
نباید زود نسخه جدایی پیچید خیلی از مشکلات قابل حل هستن فقط باید تکنیک بلد باشی

من که نمیتونم تحمل کنم یا میزنم شوهررو ناکارمیکنم یا دختره رو

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
بیمارن عزیزم مرد سالم که همه چیزش به راه باشه ک اینکارو نمیکنن

نه عزیزم بعضی از مردا از ریشه مشکل دارن روحشون مریضه نمیشه هم کاری براشون کرد متاسفانه

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂