2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا میدونی نود درصد مردای ایرانی درحالی که زنشونو دوست دارن اماعشق ومحبتشون اصلا ابراز .تازه یه طوریم رفتارمیکنن که انگارزنشونودوست ندارن ونسبت بهش بی تفاوتن اما خیلیاشون قلباً زن وبچه هاشونو دوست دارن  چیکارمیشه کرده دیگه خیلی بی هنرن طفلکی ها

دلیلش چیه

نمیدونم اصلا رفتارش ی جوریه فحش میده دنباله فقط ازم ایراد بگیره بهش میگم طلاق بگیریم قبول نمیکنه

مامان ریحانه خانم👩👼خدایا مواظب دخترکوچولوم باش
از کجا میدونی نود درصد مردای ایرانی درحالی که زنشونو دوست دارن اماعشق ومحبتشون اصلا ابراز .تازه یه ط ...

خودش میگه قبلنا دوست داشتم الان ندارم بهش میگم خب طلا بگیر میگه نه

نمیدونم اصلا رفتارش ی جوریه فحش میده دنباله فقط ازم ایراد بگیره بهش میگم طلاق بگیریم قبول نمیکنه

دور از جون مرض داره مگه چشه دردشو بگه دیگه 

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند
برای همه تاپیکهات گزارش زدم

مرسی عزیزم 

تو خیلی تاپیکا خواهش کردم کسی نزد 

والا من هرکی خواسته زدم براش 😔

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند
دور از جون مرض داره مگه چشه دردشو بگه دیگه 

نمیگه اصلا با هم نمیسازیم اون راجب خانوادم بد بگه حق ندارم چیزی بگم ولی من اگه بدخانوادش رو بگم میزنه یا مثلا الکی فحش میده منم جواب فحشش رو میدم بهم میزنه میگم فحش دادی فحش میشنوی میگه من باید فحش بدم تو حق نداری فحش بدی

نمیگه اصلا با هم نمیسازیم اون راجب خانوادم بد بگه حق ندارم چیزی بگم ولی من اگه بدخانوادش رو بگم میزن ...

ببخشیدا بی خود کرده مگه برده داریه 

شوهر من وجود کنه دست رو من کنه فقط 

از اولش رو دادی حتمن پرروش کردی