2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 129 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

*    پیغام و خبری شادکننده و مثبت به شما خواهد رسید که شما را به اندازه یک عروسی خوشحال و ...

برا من لطفا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
*    پیغام و خبری شادکننده و مثبت به شما خواهد رسید که شما را به اندازه یک عروسی خوشحال و ...

خواهش میکنم برای منم بگیر زینبم

میخام ببینم عشقم باهام اشتی میکنه?بهش میرسم

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
من ۱۸ ؛ اسمم مائده 

در یک کشمکش و نزاعی مختصر و اندک، پیروزی با شخص شما خواهد بود.

*   یک دلواپسی و نگرانی از شما می گذرد. (خدا به شما کمک خواهد کرد.)

*   تحت تاثیر یک سازش و آشتی دوستانه پس از یک قهر و جدایی عاطفی به آرامش بسیار دست خواهید یافت.

یه صلوات بفرستین برای حاجتم 

امید واقعی یعنی: امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد!!  الهی و ربی من لی غیرک،تو قادر مطلقی و به غیب آگاه ،مصلحتم رو توی خواسته ی دلم قرار بده یا الرحم الراحمین
منم‌ بگو بخدا خیلی دل گیرم از یک موضوعی دعات میکنم🤲🤲

شرایط زندگی شما به یکباره و ناگهانی به شرایطی بسیار عالی تبدیل خواهد شد و به یک مقام بالا و موقعیتی برجسته نائل خواهید شد.

*   درمورد مسئله ای که احساس ناامیدی و خستگی روحی دارید نگران و ناامید نباشید زیرا در حال برطرف شدن است.

*   در ارتباط با نیت خود شادی زیادی خواهید داشت و رسیدن به این نیت و خواسته زندگی فردی و اجتماعی شما را بطور کلی به سمتی مثبت دگرگون خواهد کرد.

امید واقعی یعنی: امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد!!  الهی و ربی من لی غیرک،تو قادر مطلقی و به غیب آگاه ،مصلحتم رو توی خواسته ی دلم قرار بده یا الرحم الراحمین

خواهش میکنم برای منم بگیر زینبم

میخام ببینم عشقم باهام اشتی میکنه?بهش میرسم

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
۱۶ نیتم اینه سال اینده ازدواج میکنم؟

هفته آینده برای شما بسیار خوب و شادی آفرین خواهد بود.

*   در مسائل عشقی با دقت و مراقبت بیشتری عمل نمایید تا نتیجه مطلوب و دلخواه را بدست آورید.

*   برای کسالتی مختصر از نظر جسمی یا روحی به نزد پزشک خواهید رفت. یا برای انجام کاری قانونی به نزد وکیل یا قاضی خواهید رفت.

عزیزم برامنم بگیر ممنونت میشم

شما در صحبت و گفتگویی خواهید درخشید. در یک مصاحبه اداری، شغلی موفقیت از آن شما خواهد بود.

*   نگرانی درمورد مشکل کوچکی که دارید بزودی برطرف خواهد شد.

*   خوشحالی و هیجان فوق العاده از موضوعی که شما را غافلگیر خواهد ساخت.

*   انتظار روشن شدن مسئله یا مشکلی خانوادگی یا شغلی و یا مالی را دارید که با نتیجه ای مثبت به پایان خواهد رسید و آنچه را که در این باره انتظارش را داشته اید برای شما به خوبی تمام خواهد شد.

*   با یک فرد جدید دوست و آشنا می شوید و روابط دوستانه خود را گسترده خواهید ساخت (آن را به فال نیک بگیرید).

نیت کردم بگیرم برام ممنون

درباره آنچه نیت شماست و هدفی که دارید علیرغم مخالفتی که ممکن است باشد شما با مقاومت به پیش خواهید رفت.

*   در ارتباط با نیت خود شادی زیادی خواهید داشت و رسیدن به این نیت و خواسته زندگی فردی و اجتماعی شما را بطور کلی به سمتی مثبت دگرگون خواهد کرد.

*   شادیهای قلبی شما از عشق خودتان روزبروز بیشتر و بیشتر خواهد شد.

*   از شخصی که بسیار او را دوست می دارید سخنی بر زبانش جاری می گردد که شما منتظر آن هستید.

توروخدا برای منم بگیر ببینم عشقم باهام اشتی میکن بهش میرسم?

در یک کشمکش و نزاعی مختصر و اندک، پیروزی با شخص شما خواهد بود.

*   فردی حسود، خودخواه و بدخواه در حق شما یک بی لطفی و نامهربانی می کند، اما کاری از پیش نخواهد برد

عزیزم تو رو خدا بگیرواسم...میخوام بدونم نامزدم کی کار پیدا میکنه

امیدواری شما نسبت به زندگی خود و مسائل اطرافتان بیشتر خواهد شد.

*   به آموختن حرفه ای جدید خواهید پرداخت.

*   یک سند یا قرارداد تجاری و قانونی بزرگ را امضاء خواهید کرد و با امضای این سند یا قرارداد تغییرات مثبت بسیاری را در زندگی خود شاهد خواهید بود.

مانعی سر راه شماست که با بردباری موفق خواهید شد آن را از سر راهتان بردارید و به مقصود خود نائل شوید.

*   یک شادی بسیار بزرگ از صحبتهایی که با یک آقا انجام می دهید دارید.