2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 129 پست
من عدد ۴ فائزه

در یک بحران و کشمکش روحی واقع خواهید شد که عامل این قضیه اطرافیان نزدیک یا دور شما هستند اما این بحران خیلی زودتر از آنچه تصور می کنید برطرف خواهد شد.

*   به مدت یک یا دو هفته شما بسیار سرخوش و شادمان خواهید بود.

*   شخصی هست که شما را در رفتار و گفتار مثبتی که دارید الگو و نمونه قرار داده است، این شخص از نزدیکان و یا دوستان شما می باشد.

یه صلوات بفرستین برای حاجتم 

امید واقعی یعنی: امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد!!  الهی و ربی من لی غیرک،تو قادر مطلقی و به غیب آگاه ،مصلحتم رو توی خواسته ی دلم قرار بده یا الرحم الراحمین
عدد۶ نیت کردم  طاهره

داوری و قضاوت نادرست و غیر عادلانه ای درباره شخص شما می شود اما فورا از شما دلجویی به عمل خواهد آمد.

*   شما فردی جسور و شجاع هستید و به هرچه اراده کنی چون توکل شما همواره به خداست به خواسته و نیاز قلبی خود خواهید رسید.

*   به هدف و مقصودی که دارید روز به روز و لحظه به لحظه نزدیکتر خواهید شد.

*   یک شادی بسیار بزرگ از صحبتهایی که با یک آقا انجام می دهید دارید.

*   یک دوره شادی و شادمانی بزرگ در پیش رو خواهید داشت که مربوط به شخص خودتان است.

امید واقعی یعنی: امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد!!  الهی و ربی من لی غیرک،تو قادر مطلقی و به غیب آگاه ،مصلحتم رو توی خواسته ی دلم قرار بده یا الرحم الراحمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

6 سحرم توروخدا بگیر حالم خیلی بده😔

موفقیت شما بواسطه تلاش و کوشش خودتان حتمی و 100% خواهد بود.

*   خبری را که مدتهای طولانی در انتظار رسیدن به آن بوده اید به شما خواهد رسید.

*   تعطیلاتی را به یک سفر خواهید رفت و یا تعطیلاتی را در یک منطقه خوش آب و هوا خواهید گذرانید.

*   خبر ازدواج یکی از نزدیکانتان به شما خواهد رسید.

*   برای کسالتی مختصر از نظر جسمی یا روحی به نزد پزشک خواهید رفت. یا برای انجام کاری قانونی به نزد وکیل یا قاضی خواهید رفت.

8فاطمه

شما شخصی بسیار حساس هستید و از قلب پاکی برخوردارید.

*   کار نیمه تمامی را خیلی زود به اتمام خواهید رساند که از نظر مادی و معنوی سود فراوانی نصیب شما خواهد شد.

*   مدتی است سرگردان و پریشان و ناآرام هستید. نگران نباشید بزودی برطرف خواهد شد.

٩ فاطمه

کاری را انجام خواهید داد که با نتیجه روشن و مثبت و عالی همراه است، این کار از دیده ی خودتان سرچشمه می گیرد.

*   شما شهرت و معروفیت بزرگی در آینده کسب خواهید کرد.

*   اگر در تصمیمی تردید و دودلی دارید، در انجام آن کمی تاخیر و درنگ نمایید و در زمانی مناسبتر و در شرایطی آرامتر تصمیم خود را بگیرید.

من نیتم اینه با اون خاستگارم که یه بار جور نشد برگشت داریم یا نه☺

از شخصی که بسیار او را دوست می دارید سخنی بر زبانش جاری می گردد که شما منتظر آن هستید.

منم نیت کردم لطفا برام بگیر 

دور همی یا مهمانی و شادی های خانوادگی، فامیلی یا دوستانه در پیش خواهید داشت.

*   شادی، زندگی، هیجان و احساسات فراوان و باشکوه برای شماست. بهترین کارت شمع برای هر نیت که دارید، صد در صد به تحقق نزدیک خواهد گشت.

بگیر برام ممنون

در مسئله یا موضوعی با شخصی خردمند به مشورت خواهید پرداخت که نتیجه امیدوارکننده و مثبتی برای شما به دنبال دارد.

نفر ۱۵ اسمم فاطمه

شخصی ممکن است در یکی از کارهایی که شما انجام می دهید ایراد و انتقادی نسبت به کار شما داشته باشد که باید به راحتی آن را پذیرا باشید زیرا این موضوع به نفع شما خواهد بود نه ضرر و زیان شما.

*   نگرانی درمورد مشکل کوچکی که دارید بزودی برطرف خواهد شد.

*   یک سند یا قرارداد تجاری و قانونی بزرگ را امضاء خواهید کرد و با امضای این سند یا قرارداد تغییرات مثبت بسیاری را در زندگی خود شاهد خواهید بود.

*   نزد شخصی مقام دار و کاردانی، به کار مشغول خواهید شد که با موفقیت و پیروزی فراوانی همراه خواهد بود.

*   از عشق های مجازی و شرارتهای آن برحذر باشید.

در یک کشمکش و نزاعی مختصر و اندک، پیروزی با شخص شما خواهد بود. *    خواسته و حاجتی از خد ...

توروخدا برای منم بگیر ببینم عشقم باهام اشتی میکن بهش میرسم?

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
برا منم بگید برای ازدواجم و درباره همسر ایندم. ی دنیا ممنون

*   پیغام و خبری شادکننده و مثبت به شما خواهد رسید که شما را به اندازه یک عروسی خوشحال و شادمان می سازد.

*   راه دوری را برای انجام یک هدف یا یک کار باید بروید.

*   از حادثه یا یک خطر ناچیز بطور کاملا و به موقع و به هنگام، نجات می یابید.

*   یک تلفن یا نامه بسیار خوشحال و شاد کننده از شخصی که به او علاقه مند هستید خواهید داشت.

*   از عشق های مجازی و شرارتهای آن برحذر باشید.