2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 129 پست
من من

دور همی یا مهمانی و شادی های خانوادگی، فامیلی یا دوستانه در پیش خواهید داشت.

*   صحبتهایی راجع به شخص شما خواهد شد که موجب خشنودی و رضایت قلبی شما خواهد گشت.

*   رسیدن به سرمایه ای بزرگ که باید آن را برای انجام کار یا هدف مورد نظر بکار ببرید.

*   به هدف و مقصودی که دارید روز به روز و لحظه به لحظه نزدیکتر خواهید شد.

*   از یک توانایی بالا در خودتان در آینده ای نزدیک بسیار بهره مند خواهید شد.

لطفا یه صلوات بفرستین برای حاجتم 

امید واقعی یعنی: امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد!!  الهی و ربی من لی غیرک،تو قادر مطلقی و به غیب آگاه ،مصلحتم رو توی خواسته ی دلم قرار بده یا الرحم الراحمین
من لطفا برات صلوات میفرستم

تغییر منزل دارید یا تغییر دکوراسیون یا تعمیرات در منزل خود خواهید داشت.

*   دیدار و روبوسی با یک یا چند نفر از بستگان یا دوستان نزدیک خواهید داشت.

*   از عشق های مجازی و شرارتهای آن برحذر باشید.

*   به آموختن حرفه ای جدید خواهید پرداخت.

*   شخصی هست که شما را در رفتار و گفتار مثبتی که دارید الگو و نمونه قرار داده است، این شخص از نزدیکان و یا دوستان شما می باشد.

*   در یک گردهمایی بزرگ شرکت خواهید کرد که این موضوع بسیار به نفع شما خواهد بود.

*   خوشحالی و هیجان فوق العاده از موضوعی که شما را غافلگیر خواهد ساخت.

صلوات یادت نره ممنون 

امید واقعی یعنی: امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد!!  الهی و ربی من لی غیرک،تو قادر مطلقی و به غیب آگاه ،مصلحتم رو توی خواسته ی دلم قرار بده یا الرحم الراحمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کی باردار میشم

در یک شادی قرار خواهید گرفت. شرکت در جشن و شادی ای که شما زیاد بدان تمایل ندارید، رفتن و یا نرفتن به این جشن به رای و نظر خودتان بستگی دارد.

*   درباره یک مسئله یا در یک مشاجره تنش و اضطرابی زودگذر خواهید داشت.

*   از تنش ها و استرس ها بپرهیزید و سعی کنید خشم و غضب خود را کنترل کنید.

یه صلوات بفرستین برای حاجتم 

مشخص میشه کِی ازدواج میکنم؟!

داوری و قضاوت نادرست و غیر عادلانه ای درباره شخص شما می شود اما فورا از شما دلجویی به عمل خواهد آمد.

*   یک سند یا قرارداد شغلی را امضاء خواهید کرد که به نفع شما خواهد بود.

*   شرایط زندگی شما به یکباره و ناگهانی به شرایطی بسیار عالی تبدیل خواهد شد و به یک مقام بالا و موقعیتی برجسته نائل خواهید شد.

من لطفا

در آینده ای نزدیک از توجه (احساسی) شخصی نسبت به خودتان احساس خوشبختی بسیاری خواهید نمود.

*   از صحبتها و حرفهای یکی از اعضای خانواده یا بستگان یا دوستان ناراحت می شوید که با مورد نوازش قرار گرفتن و مورد حمایت واقع شدن فردی، این تیرگی و کدورت برطرف خواهد شد.

*   از شکست عاطفی که در گذشته داشته اید جبران آن در زندگی آینده تان از فرد دیگری خواهد شد.

*   از شخصی که بسیار او را دوست می دارید سخنی بر زبانش جاری می گردد که شما منتظر آن هستید.

از همینجا ؟  برا من بگیرین

یک پروژه بزرگ کاری را با موفقیت عالی به اتمام خواهید رساند.

*   به یک تولد، عروسی یا مهمانی باشکوه دعوت خواهید شد.

*   بزودی مسیری را در زندگی انتخاب خواهید کرد که مثبت و روشن است و با نتیجه ای عالی همراه است. تردید به خود راه ندهید.

جون من برام بگیر

زندگی و آینده فرزند (فرزندان) شما بسیار درخشان خواهد بود و به خوشبختی و سعادت مورد نظر دست خواهید یافت.

*   از جانب یک شخص مقام دار که دارای موقعیت اجتماعی ویژه ای است در حق شما ارفاق بزرگی خواهد شد.

*   یک پیشنهاد عشقی به شما خواهد شد، پاسخ بدان به رای و نظر خودتان بستگی دارد.

*   راه دوری را برای انجام یک هدف یا یک کار باید بروید.

*   پیغامی که حامل شادی و سعادت فراوان برای شماست به شما خواهد رسید.

برا من لطفا

یک بسته محتوی سوغات و یا هدیه از دست یکی از دوستان و یا نزدیکان خود دریافت خواهید داشت.

*   اهداف بلندی در زندگی دارید که رسیدن به آنها نیاز به تلاش و کوشش از ناحیه شخص خودتان دارد. (به دیگران متکی نباشید)

*   مراقب یک خسارت کوچک مالی یا گم شدن شیئی در خانه خود باشید.

لطفا برام بگیر

دیدار با شخصی از نظر احساسی و عشقی شما را بسیار تحت تاثیر قرار خواهد داد.

*   اگر جایی می خواهید بروید شک و تردید نداشته باشید با روی باز و گشاده از شما استقبال خواهد شد.

*   در برخورد با مشکلی که در حال حاضر دارید، بی احتیاط عمل نکنید خداوند از شما حمایت خواهد کرد.

واسه منم لطفا 

به آموختن حرفه ای جدید خواهید پرداخت.

*   یک تلفن یا نامه بسیار خوشحال و شاد کننده از شخصی که به او علاقه مند هستید خواهید داشت.

*   از موانع و مشکلاتی که احیانا از آنها هراسناک هستید با بردباری و پایداری خود با موفقیت گذر خواهید کرد. ترس از مشکلی شما را بسیار مضطرب و آشفته می کند، اما شما بر این ترس با موفقیت غلبه خواهید کرد.

من نیت کردم لطفابرامن ؟؟؟؟؟

در یک کشمکش و نزاعی مختصر و اندک، پیروزی با شخص شما خواهد بود.

*   خواسته و حاجتی از خداوند دارید که برآورده خواهد شد و شما به مراد و مقصود خود خواهید رسید. مطمئن باشید.

*   درمورد مسئله ای که احساس ناامیدی و خستگی روحی دارید نگران و ناامید نباشید زیرا در حال برطرف شدن است.

*   تغییر منزل دارید یا تغییر دکوراسیون یا تعمیرات در منزل خود خواهید داشت.

*   از یک شرایط نامساعد و ناهموار رها خواهید شد و به احساس آرامش فوق العاده ای دست خواهید یافت.

تو رو خدا واسه منم بگیر خیلی حالم بده 

در یک مراسم عزاداری شرکت می کنید که مقداری متاثر و اندوهگین خواهید شد.

*   راه دوری را برای انجام یک هدف یا یک کار باید بروید.

*   فردی در کنارتان یا نزدیکانتان است به او کمک کنید تا نسبت به شما و مسائل اطرافش حس بهتری داشته باشد.

*   یک یا دو در بسته (یک یا دو مشکل) برای شما به خوبی با کمک یک شخص و تلاش خودتان برطرف خواهد شد نگرانی نداشته باشید.

*   شادی، زندگی، هیجان و احساسات فراوان و باشکوه برای شماست. بهترین کارت شمع برای هر نیت که دارید، صد در صد به تحقق نزدیک خواهد گشت.

من عدد ۲

*   خواسته و حاجتی از خداوند دارید که برآورده خواهد شد و شما به مراد و مقصود خود خواهید رسید. مطمئن باشید.

*   جانب احتیاط را رعایت کنید. مراقب جوانب کارتان بوده با اندیشه عمل کنید و بی گدار به آب نزنید.

*   در مسئله یا موضوعی با شخصی خردمند به مشورت خواهید پرداخت که نتیجه امیدوارکننده و مثبتی برای شما به دنبال دارد.

من

*   شخصی هست که شما را در رفتار و گفتار مثبتی که دارید الگو و نمونه قرار داده است، این شخص از نزدیکان و یا دوستان شما می باشد.

*   یک یا دو در بسته (یک یا دو مشکل) برای شما به خوبی با کمک یک شخص و تلاش خودتان برطرف خواهد شد نگرانی نداشته باشید.

*   نزد شخصی مقام دار و کاردانی، به کار مشغول خواهید شد که با موفقیت و پیروزی فراوانی همراه خواهد بود