2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 129 پست
من من

دور همی یا مهمانی و شادی های خانوادگی، فامیلی یا دوستانه در پیش خواهید داشت.

*   صحبتهایی راجع به شخص شما خواهد شد که موجب خشنودی و رضایت قلبی شما خواهد گشت.

*   رسیدن به سرمایه ای بزرگ که باید آن را برای انجام کار یا هدف مورد نظر بکار ببرید.

*   به هدف و مقصودی که دارید روز به روز و لحظه به لحظه نزدیکتر خواهید شد.

*   از یک توانایی بالا در خودتان در آینده ای نزدیک بسیار بهره مند خواهید شد.

لطفا یه صلوات بفرستین برای حاجتم 

امید واقعی یعنی: امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد!!  الهی و ربی من لی غیرک،تو قادر مطلقی و به غیب آگاه ،مصلحتم رو توی خواسته ی دلم قرار بده یا الرحم الراحمین
من لطفا برات صلوات میفرستم

تغییر منزل دارید یا تغییر دکوراسیون یا تعمیرات در منزل خود خواهید داشت.

*   دیدار و روبوسی با یک یا چند نفر از بستگان یا دوستان نزدیک خواهید داشت.

*   از عشق های مجازی و شرارتهای آن برحذر باشید.

*   به آموختن حرفه ای جدید خواهید پرداخت.

*   شخصی هست که شما را در رفتار و گفتار مثبتی که دارید الگو و نمونه قرار داده است، این شخص از نزدیکان و یا دوستان شما می باشد.

*   در یک گردهمایی بزرگ شرکت خواهید کرد که این موضوع بسیار به نفع شما خواهد بود.

*   خوشحالی و هیجان فوق العاده از موضوعی که شما را غافلگیر خواهد ساخت.

صلوات یادت نره ممنون 

امید واقعی یعنی: امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد!!  الهی و ربی من لی غیرک،تو قادر مطلقی و به غیب آگاه ،مصلحتم رو توی خواسته ی دلم قرار بده یا الرحم الراحمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کی باردار میشم

در یک شادی قرار خواهید گرفت. شرکت در جشن و شادی ای که شما زیاد بدان تمایل ندارید، رفتن و یا نرفتن به این جشن به رای و نظر خودتان بستگی دارد.

*   درباره یک مسئله یا در یک مشاجره تنش و اضطرابی زودگذر خواهید داشت.

*   از تنش ها و استرس ها بپرهیزید و سعی کنید خشم و غضب خود را کنترل کنید.

یه صلوات بفرستین برای حاجتم 

مشخص میشه کِی ازدواج میکنم؟!

داوری و قضاوت نادرست و غیر عادلانه ای درباره شخص شما می شود اما فورا از شما دلجویی به عمل خواهد آمد.

*   یک سند یا قرارداد شغلی را امضاء خواهید کرد که به نفع شما خواهد بود.

*   شرایط زندگی شما به یکباره و ناگهانی به شرایطی بسیار عالی تبدیل خواهد شد و به یک مقام بالا و موقعیتی برجسته نائل خواهید شد.

من لطفا

در آینده ای نزدیک از توجه (احساسی) شخصی نسبت به خودتان احساس خوشبختی بسیاری خواهید نمود.

*   از صحبتها و حرفهای یکی از اعضای خانواده یا بستگان یا دوستان ناراحت می شوید که با مورد نوازش قرار گرفتن و مورد حمایت واقع شدن فردی، این تیرگی و کدورت برطرف خواهد شد.

*   از شکست عاطفی که در گذشته داشته اید جبران آن در زندگی آینده تان از فرد دیگری خواهد شد.

*   از شخصی که بسیار او را دوست می دارید سخنی بر زبانش جاری می گردد که شما منتظر آن هستید.

از همینجا ؟  برا من بگیرین

یک پروژه بزرگ کاری را با موفقیت عالی به اتمام خواهید رساند.

*   به یک تولد، عروسی یا مهمانی باشکوه دعوت خواهید شد.

*   بزودی مسیری را در زندگی انتخاب خواهید کرد که مثبت و روشن است و با نتیجه ای عالی همراه است. تردید به خود راه ندهید.

جون من برام بگیر

زندگی و آینده فرزند (فرزندان) شما بسیار درخشان خواهد بود و به خوشبختی و سعادت مورد نظر دست خواهید یافت.

*   از جانب یک شخص مقام دار که دارای موقعیت اجتماعی ویژه ای است در حق شما ارفاق بزرگی خواهد شد.

*   یک پیشنهاد عشقی به شما خواهد شد، پاسخ بدان به رای و نظر خودتان بستگی دارد.

*   راه دوری را برای انجام یک هدف یا یک کار باید بروید.

*   پیغامی که حامل شادی و سعادت فراوان برای شماست به شما خواهد رسید.

برا من لطفا

یک بسته محتوی سوغات و یا هدیه از دست یکی از دوستان و یا نزدیکان خود دریافت خواهید داشت.

*   اهداف بلندی در زندگی دارید که رسیدن به آنها نیاز به تلاش و کوشش از ناحیه شخص خودتان دارد. (به دیگران متکی نباشید)

*   مراقب یک خسارت کوچک مالی یا گم شدن شیئی در خانه خود باشید.

لطفا برام بگیر

دیدار با شخصی از نظر احساسی و عشقی شما را بسیار تحت تاثیر قرار خواهد داد.

*   اگر جایی می خواهید بروید شک و تردید نداشته باشید با روی باز و گشاده از شما استقبال خواهد شد.

*   در برخورد با مشکلی که در حال حاضر دارید، بی احتیاط عمل نکنید خداوند از شما حمایت خواهد کرد.

واسه منم لطفا 

به آموختن حرفه ای جدید خواهید پرداخت.

*   یک تلفن یا نامه بسیار خوشحال و شاد کننده از شخصی که به او علاقه مند هستید خواهید داشت.

*   از موانع و مشکلاتی که احیانا از آنها هراسناک هستید با بردباری و پایداری خود با موفقیت گذر خواهید کرد. ترس از مشکلی شما را بسیار مضطرب و آشفته می کند، اما شما بر این ترس با موفقیت غلبه خواهید کرد.

من نیت کردم لطفابرامن ؟؟؟؟؟

در یک کشمکش و نزاعی مختصر و اندک، پیروزی با شخص شما خواهد بود.

*   خواسته و حاجتی از خداوند دارید که برآورده خواهد شد و شما به مراد و مقصود خود خواهید رسید. مطمئن باشید.

*   درمورد مسئله ای که احساس ناامیدی و خستگی روحی دارید نگران و ناامید نباشید زیرا در حال برطرف شدن است.

*   تغییر منزل دارید یا تغییر دکوراسیون یا تعمیرات در منزل خود خواهید داشت.

*   از یک شرایط نامساعد و ناهموار رها خواهید شد و به احساس آرامش فوق العاده ای دست خواهید یافت.

تو رو خدا واسه منم بگیر خیلی حالم بده 

در یک مراسم عزاداری شرکت می کنید که مقداری متاثر و اندوهگین خواهید شد.

*   راه دوری را برای انجام یک هدف یا یک کار باید بروید.

*   فردی در کنارتان یا نزدیکانتان است به او کمک کنید تا نسبت به شما و مسائل اطرافش حس بهتری داشته باشد.

*   یک یا دو در بسته (یک یا دو مشکل) برای شما به خوبی با کمک یک شخص و تلاش خودتان برطرف خواهد شد نگرانی نداشته باشید.

*   شادی، زندگی، هیجان و احساسات فراوان و باشکوه برای شماست. بهترین کارت شمع برای هر نیت که دارید، صد در صد به تحقق نزدیک خواهد گشت.

من عدد ۲

*   خواسته و حاجتی از خداوند دارید که برآورده خواهد شد و شما به مراد و مقصود خود خواهید رسید. مطمئن باشید.

*   جانب احتیاط را رعایت کنید. مراقب جوانب کارتان بوده با اندیشه عمل کنید و بی گدار به آب نزنید.

*   در مسئله یا موضوعی با شخصی خردمند به مشورت خواهید پرداخت که نتیجه امیدوارکننده و مثبتی برای شما به دنبال دارد.

من

*   شخصی هست که شما را در رفتار و گفتار مثبتی که دارید الگو و نمونه قرار داده است، این شخص از نزدیکان و یا دوستان شما می باشد.

*   یک یا دو در بسته (یک یا دو مشکل) برای شما به خوبی با کمک یک شخص و تلاش خودتان برطرف خواهد شد نگرانی نداشته باشید.

*   نزد شخصی مقام دار و کاردانی، به کار مشغول خواهید شد که با موفقیت و پیروزی فراوانی همراه خواهد بود