خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
دیدم خانوم دونسته ولی خودش رو زده ندیدن که حرمتش حفظ بشه و شوهرش علنیش نکنه و مدام اینم ساپورت کنه نفهمه البته اصلا راحت نیست ولی جامعه سالمی نداریم هر کسی یه جای زندگیشه مشکل برمیخوره
باید ریشه یابئ بشه گاهی اوقات خانمها با طرز برخوردهای خودشان باعث میشن شوهرشان خیانت کنه بلی عزیزم ...
ببین یه خانمی معلوم اون اویزون شوهرمه خیلی بی حیا و هرزه همکار شوهرمه اونم خیلی حرفهای +۱۸میزنن البته دختره مثلا دختره میگه تو اخر منو و به گ.ا میدی زنگ زدی کم موند بفهمن و ... یا میگه اخر بابام چوب تو ....میکنه شوهرمم میگه مگه من مردم خودم فلانت میکنم و ...باهم رفتن رستوران و خرید من شنود گذاشتم و فهمیدم گوشیش رمز داشت خیلی طول کشید تا مچشو بگیرم
باید ریشه یابئ بشه گاهی اوقات خانمها با طرز برخوردهای خودشان باعث میشن شوهرشان خیانت کنه بلی عزیزم ...
از کجا بدونم مشکلم کجا بوده؟مشاور کن فعلا عکس و العمل نشون نده یه هفته هعی دعوا کردین بحث و زنگ اس اون الان عین مار زخمی چون به برادرش نشون دادی ویس معلوم به این راحتی کوتاه نمیاد میخوام دیگه جواب هیچ پیامشو بدم