2777
2789

بعید میدونم مثل قبل بشه

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید ریشه یابئ بشه

گاهی اوقات خانمها با طرز برخوردهای خودشان باعث میشن شوهرشان خیانت کنه

بلی عزیزم امکانش هست که روال عادئ بشه...

ولئ باید ریشه یابئ بشه و بعدهم اون کسی که خیانت کرده دیگه سمت این کارها نره و جبران کنه حرکتشو

دیدم خانوم دونسته ولی خودش رو زده ندیدن که حرمتش حفظ بشه و شوهرش علنیش نکنه و مدام اینم ساپورت کنه نفهمه البته اصلا راحت نیست ولی جامعه سالمی نداریم هر کسی یه جای زندگیشه مشکل برمیخوره

باید ریشه یابئ بشه گاهی اوقات خانمها با طرز برخوردهای خودشان باعث میشن شوهرشان خیانت کنه بلی عزیزم ...

ببین یه خانمی معلوم اون اویزون شوهرمه خیلی بی حیا و هرزه همکار شوهرمه اونم خیلی حرفهای +۱۸میزنن البته دختره مثلا دختره میگه تو اخر منو و به گ.ا میدی زنگ زدی کم موند بفهمن و ... یا میگه اخر بابام چوب تو ....میکنه شوهرمم میگه مگه من مردم خودم فلانت میکنم و ...باهم رفتن رستوران و خرید من شنود گذاشتم و فهمیدم گوشیش رمز داشت خیلی طول کشید تا مچشو بگیرم

دیدم خانوم دونسته ولی خودش رو زده ندیدن که حرمتش حفظ بشه و شوهرش علنیش نکنه و مدام اینم ساپورت کنه ن ...

من شوهرم الان هعی میگه برو خونه ولی واقعا دلمو به دست نمیاره ۵ روزه خونه پدرمم و دخترم دست اونه پسرم چون شیر میخوره دست منه کوچیکه 

باید ریشه یابئ بشه گاهی اوقات خانمها با طرز برخوردهای خودشان باعث میشن شوهرشان خیانت کنه بلی عزیزم ...

از کجا بدونم مشکلم کجا بوده؟مشاور کن فعلا عکس و العمل نشون نده یه هفته هعی دعوا کردین بحث و زنگ اس اون الان عین مار زخمی چون به برادرش نشون دادی ویس معلوم به این راحتی کوتاه نمیاد میخوام دیگه جواب هیچ پیامشو بدم

دیدم خانوم دونسته ولی خودش رو زده ندیدن که حرمتش حفظ بشه و شوهرش علنیش نکنه و مدام اینم ساپورت کنه ن ...

دقیقا تو ظاهر همه چی عالیه وقتی ادم پیگیر میشه و می افته دنبال قضیه میبینه بله شوهر خودشم از قافله عقب نمونده