من و شوهرم هردو بچهای شهرستانی ولی تهران زندگی میکنیم خانواده هامون شهرستانن ما هر وقت میخوایم تعطیلات مثل عید بریم شمال دعوا داریم که اول کجا بریم چند روز خونه ی اونا و خونه ما بمونیم شوهرم خودش خوبه یعنی بهش بگم بریم خونه ما میاد ولی برادرشوهرهاو جاریام مادرشوهرم تحریک میکنن میگن چرا فلانی همش خونه ی مادرش چون خونه ی مامان و مادرشوهرم نزدیک همه.. ولی خونه مادرای اون جاریام دوره از خونه ی مادرشوهراینا یعنی تو یه شهر های دیگس تازه وقتی تعطیلات میشن همه هجوم میارن میان اونجا خونه ام یک خواب بیشتر نداره ماهم ماشین نداریم همش آواره ایم وسایلمون گموگور داغون میشه منم خونه ی مادراینام راحت ترم اگه بریم اونجا همش اصلا آسایش نداریم جا نداریم خونه ی مادرشوهرم اونام از حسادت هی تو گوش مادرشوهرم اینا میخونن مادرشوهرم و پدرشوهرم اینام دنبال بهونه سریع شوهرمو پر میکنن ما دعوا کنیم نمیدونم باید چیکار کنم اصلا زهر مار میشه همش جاریام میشینن نقشه بکشن چطوری یه چیزو بهونه کنن تا بین ما دعوا بندازن
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین با محبتت جذبش کن ببین نقطه ضعف عاطفیش چیه برو سمت نقطه ضعفش واینکه تو جمع خانوادگیش یک لحطه ازش جدانشو بچسب بهش حتی اگه کلافه شد بازم بچسب بگو مثلا من بی تو میمیرم
مگه نمیگی نزدیکین صبح تا بعدازظهر برو خونه مادرشوهر بعدازظهر تا فردا صبحم خونه مامانت شوهرتم توجیه کن همون قدر که تو نیاز داری خانوادتو ببینی منم باید با خانوادم باشم قبل از سفر باهاش اتمام حجت کن که حرفی پیش نیاد