2777
2789
عنوان

آبگرمکن دیواری زیاد صداداره؟

2044 بازدید | 9 پست

واسه مازمینیه.خراب شده.میخوایم دیواری بزنیم میگن صدا داره و آب کم میاد وجرم میگیره.واقعانمیدونم چیکارکنم زمینی بخرم یادیواری.آبه شهرمونم خخخخیلی جرم داره

مارک خوب بخر اصلا مشکلی نداره.من حدود ۹ ساله دارم ۳ بار سرویسش کردم.تازه گفتن هر سال سرویس میخاد این اونجوری نبود ک هر سالم بخاد .اونم بخاطر رسوب آبه.ولی ایستاده ها یا منبعش سوراخ میشه مدام یا هی خرابه.بجز ابنکه جاگیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من مستاجرم.هم زمینی داشتیم هم دیواری از دیواری خیلی راضی بودم.هم مصرف گازش کمتر بود هم همیشه آب گرم هست.جنس خوب بخر یه عمر استفاده کن

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
کی باید بیاد سرویس کنه؟؟!

بابا شهر پر سرویسکار وسایل گازسوز و ابگرمکن و پکیجه.بری بیرون میبینی.ز میزنی میان یا تو خونه سرویس میکنن یا درمیارن میبرن سرویس میکنن میارن میبندن.من تقریبا ۳ سال ی بار سرویس میکنم.جدیدا تو خونه میاد انجام میده و میره

مارک بوتان یا ایران شرق بخر .خیلیم عالین