2777
2789
دوستای عزیز ، اگه خدایی نکرده به ویروس CMV مبتلا شدید و احتیاج به قرص والگانسیکلوویر (Valganciclovir) برای درمان داشتید من 52 تا دونه اضافه دارم ( هندی ) با قیمت خیلی کم . اگه خواستید ایمیل بزنید . pani_2412 (( @ )) yahoo (( . )) com
راهنمای کامل سفر به ترکیه https://telegram.me/turkeytravel

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال این آزمایش دادم البته اون موقع آنتی بادی ننوشته بود . مثبت بود . امسال که قصد اقدام کردم ...

سلام من با سی ام وی باردار شدم بچم آمفلوسل گرفت یعتی رودش بیرون شکمش بود شما بچه دار شدی ? می تونی تجربت را بگی من که دیگه می ترسم بچه دار بشم

منم این آزمایشو دادم دقیق نمیدونم جوابش چی بود فقط دکترم گفت باید برم متخصص بیماری های عفونی 😔😭

خب اگه اينجوري باشه كه حتما برو يه قرصي دارويي ميده كه ديگه تكرار نشه

اذر ماه سقط كردم دليلشو نفهميدم دكتر گفت بدشانسي

ان شاالله خدا نی نی های سالم و خوشکل ب زودی بهمون میده و به زودی دامنت سبز میشه عزیزم .برای منم دعا کن من تیر این اتفاق افتاد برام 😔

ان شاالله خدا نی نی های سالم و خوشکل ب زودی بهمون میده و به زودی دامنت سبز میشه عزیزم .برای منم دعا ...

مرسي عزيزم انشالله كه بزودي يه ني ني سالم بدنيا مياري و هيچوقت هيچوقت واسه ي كسي تكرار نشه اين اتفاق 

سلام من با سی ام وی باردار شدم بچم آمفلوسل گرفت یعتی رودش بیرون شکمش بود شما بچه دار شدی ? می تونی ت ...

سلام عزیزم من همون موقع دکتر عفونی رفتم و گفت مشکلی نداری واسه بارداری ، باردار شدم خدا رو شکر مشکلی هم نبود دخترم پنج سالشه 

حتما برین زیر نظر دکتر عفونی 

لاحول و لا قوة الا بالله العلى العظیم
سلام عزیزم من همون موقع دکتر عفونی رفتم و گفت مشکلی نداری واسه بارداری ، باردار شدم خدا رو شکر مشکلی ...

سلام مینولی جان بهتون در خواست دادم لطفا قبول کنید 

ی سوال دارم ازتون خیلی مهمه عزیزم لطفا در خواستمو قبول کنین🙏

الهی و ربی من لی غیرک