مینولی مدیر عضویت: 1389/07/20 تعداد پست: 2620 عنوان ویروس cmv | مشاهده متن کامل بحث + 27599 بازدید | 61 پست بچه ها آزمایش خون دادم cmv igm مثبت شده . کسی تا حالا این آزمایش داده ؟ اطلاعی در موردش دارید ؟ لاحول و لا قوة الا بالله العلى العظیم 1392/05/06 | 15:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مینولی مدیر استارتر عضویت: 1389/07/20 تعداد پست: 2620 مرسییییی عزیزم . خیلی نگران بودم . ممنون یکم آروم شدم لاحول و لا قوة الا بالله العلى العظیم
pani26 عضویت: 1393/06/05 تعداد پست: 249 دوستای عزیز ، اگه خدایی نکرده به ویروس CMV مبتلا شدید و احتیاج به قرص والگانسیکلوویر (Valganciclovir) برای درمان داشتید من 52 تا دونه اضافه دارم ( هندی ) با قیمت خیلی کم . اگه خواستید ایمیل بزنید . pani_2412 (( @ )) yahoo (( . )) com راهنمای کامل سفر به ترکیه https://telegram.me/turkeytravel
ghazalkad عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 619 انتی ویروس خود را بروز کنید به مدت یک سال با خرید لایسنس نود 32 ( با قیمت مناسب و به شرط اورجینال بودن )مناسب تمام سیستم عامل ها و انواع گوشی ها لایسنس نود سی و دو
arminmam عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 49 من پارسال این آزمایش دادم البته اون موقع آنتی بادی ننوشته بود . مثبت بود . امسال که قصد اقدام کردم ... سلام من با سی ام وی باردار شدم بچم آمفلوسل گرفت یعتی رودش بیرون شکمش بود شما بچه دار شدی ? می تونی تجربت را بگی من که دیگه می ترسم بچه دار بشم
sinin عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 2569 سلام من با سی ام وی باردار شدم بچم آمفلوسل گرفت یعتی رودش بیرون شکمش بود شما بچه دار شدی ? می تونی ت ... منم بچم هيدروسفال شد😔
mahbanoooooooo عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 11 منم بچم هيدروسفال شد😔 "سلام خانومی منم جنینم هیدروپس شد 😭😭😔😔الان شما بارداری این ویروس درمان میشه؟؟؟
sinin عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 2569 "سلام خانومی منم جنینم هیدروپس شد 😭😭😔😔الان شما بارداری این ویروس درمان میشه؟؟؟ سلام عزيزم من اين آزمايشو دادم مشكلي نداشتم ولي هنوز باردار نشدم😔
mahbanoooooooo عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 11 سلام عزيزم من اين آزمايشو دادم مشكلي نداشتم ولي هنوز باردار نشدم😔 وااااااای الان چندوقته؟؟ دلیلش چیه .؟ من خیلی میترسم😔😔
mahbanoooooooo عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 11 سلام عزيزم من اين آزمايشو دادم مشكلي نداشتم ولي هنوز باردار نشدم😔 منم این آزمایشو دادم دقیق نمیدونم جوابش چی بود فقط دکترم گفت باید برم متخصص بیماری های عفونی 😔😭
sinin عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 2569 وااااااای الان چندوقته؟؟ دلیلش چیه .؟ من خیلی میترسم😔😔 اذر ماه سقط كردم دليلشو نفهميدم دكتر گفت بدشانسي
sinin عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 2569 منم این آزمایشو دادم دقیق نمیدونم جوابش چی بود فقط دکترم گفت باید برم متخصص بیماری های عفونی 😔😭 خب اگه اينجوري باشه كه حتما برو يه قرصي دارويي ميده كه ديگه تكرار نشه
mahbanoooooooo عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 11 اذر ماه سقط كردم دليلشو نفهميدم دكتر گفت بدشانسي ان شاالله خدا نی نی های سالم و خوشکل ب زودی بهمون میده و به زودی دامنت سبز میشه عزیزم .برای منم دعا کن من تیر این اتفاق افتاد برام 😔
sinin عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 2569 ان شاالله خدا نی نی های سالم و خوشکل ب زودی بهمون میده و به زودی دامنت سبز میشه عزیزم .برای منم دعا ... مرسي عزيزم انشالله كه بزودي يه ني ني سالم بدنيا مياري و هيچوقت هيچوقت واسه ي كسي تكرار نشه اين اتفاق
مینولی مدیر استارتر عضویت: 1389/07/20 تعداد پست: 2620 سلام من با سی ام وی باردار شدم بچم آمفلوسل گرفت یعتی رودش بیرون شکمش بود شما بچه دار شدی ? می تونی ت ... سلام عزیزم من همون موقع دکتر عفونی رفتم و گفت مشکلی نداری واسه بارداری ، باردار شدم خدا رو شکر مشکلی هم نبود دخترم پنج سالشه حتما برین زیر نظر دکتر عفونی لاحول و لا قوة الا بالله العلى العظیم
گندمک11 عضویت: 1394/08/25 تعداد پست: 3242 سلام عزیزم من همون موقع دکتر عفونی رفتم و گفت مشکلی نداری واسه بارداری ، باردار شدم خدا رو شکر مشکلی ... سلام مینولی جان بهتون در خواست دادم لطفا قبول کنید ی سوال دارم ازتون خیلی مهمه عزیزم لطفا در خواستمو قبول کنین🙏 الهی و ربی من لی غیرک