2777
2789
عنوان

شیردهی

79 بازدید | 13 پست

مامانا بچم سه ماهشه از دیروز خوب شیرنمیخوره سینمو نمیگیره گریه میکنه حتما باید بخابونمش توو خواب شیر بدم اونم بعد ۴. ۵ ساعت. دیروز با شوهرم بحثم شد سر بچه دادزدم ازونموقع سینمو نمیگیره یعنی بخاطرهمینه؟ چیکارکنم دارم دق میکنم از ناراحتی

اوخي بهش خيلي محبت كن بغلش كن درست ميشه داد زدي قهر كرده تو اين سنم بچه يكم بد سينه ميشه درست ميشه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تند تند عاروقش و بگیر تا یکم میخوره من رفلاکس دخترم اینطور خیلی بهتر میشه راحت تر شیر میخوره دختره م ...

اخه اصن نمیگیره سینمو گریه میکنه تا دیروز هر وعده چهل دیقه شیرمیخورد

اخه اصن نمیگیره سینمو گریه میکنه تا دیروز هر وعده چهل دیقه شیرمیخورد

حموم جدید نبردیش حدایی نکرده گوش درد داشته باشه؟؟ 

بینیش کیپ نشده تو دماغش قطدره بنداز

خدایا نی نی مو شوهرم و در پناه خودت نگه دار 
اوخي بهش خيلي محبت كن بغلش كن درست ميشه داد زدي قهر كرده تو اين سنم بچه يكم بد سينه ميشه درست ميشه

یعنی قهرکرده باهام؟ چیکارکنم نکنه همینجور بمونه عذاب وجدان گرفتم بهم ریختم

حموم جدید نبردیش حدایی نکرده گوش درد داشته باشه؟؟  بینیش کیپ نشده تو دماغش قطدره بنداز

چرا تازه حموم بردم.گوشاشم تا دیروز خیلی میکشید ولی دو روزه نمیکشه فقط بد سینمو میگیره

چرا تازه حموم بردم.گوشاشم تا دیروز خیلی میکشید ولی دو روزه نمیکشه فقط بد سینمو میگیره

کفه دستت و بزار رو گوشش یکم گرمش کن ببین بهتر نمیشه بخوره 

کفه دستت و بزار رو گوشش یکم گرمش کن ببین بهتر نمیشه بخوره 

امتحان کنم اینسری ببینم چی میشه . گوش درد خطرناک نیست؟؟ اخه ابجیمم گوش درد داشت الانم ک۱۶ سالشه همش گوش درده

یعنی قهرکرده باهام؟ چیکارکنم نکنه همینجور بمونه عذاب وجدان گرفتم بهم ریختم

نه درست ميشه بهش محبت كن.پسر من چندباري اينجوري شد سكته ميكردم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
امتحان کنم اینسری ببینم چی میشه . گوش درد خطرناک نیست؟؟ اخه ابجیمم گوش درد داشت الانم ک۱۶ سالشه همش ...

ن عزیزم ربطی نداره فقط میبریش حموپ مواظب باش آب تو گوشش نره 

ن عزیزم ربطی نداره فقط میبریش حموپ مواظب باش آب تو گوشش نره 

اگ عفونت باشه خدایی نکرده خودبخود خوب میشه؟ گوش درد چن وقت طول میکشه؟

تاپیک قبلی گفتم مدفوع نوزادم سبزه چندتا کاربر گفتن احتمالا گوش درده .خیلی وقته اینجوره

اگ عفونت باشه خدایی نکرده خودبخود خوب میشه؟ گوش درد چن وقت طول میکشه؟ تاپیک قبلی گفتم مدفوع ...

ببرش دکتر عزیزم طول نمیکشه اگ مراقب باشی آب تو گوشش نره ایشالا سریع خوب میشه نگران نباش