zendegimroham مدیر استارتر عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 3695 عنوان شیردهی 79 بازدید | 13 پست مامانا بچم سه ماهشه از دیروز خوب شیرنمیخوره سینمو نمیگیره گریه میکنه حتما باید بخابونمش توو خواب شیر بدم اونم بعد ۴. ۵ ساعت. دیروز با شوهرم بحثم شد سر بچه دادزدم ازونموقع سینمو نمیگیره یعنی بخاطرهمینه؟ چیکارکنم دارم دق میکنم از ناراحتی 1398/11/11 | 18:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 56333 بچها میفهمن سعی کن داد نزنی اصلا بغلش کن قربون صدقش برو با عشق سعی کن بهش بدی
اردیبهشت_رویایی عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 25535 اوخي بهش خيلي محبت كن بغلش كن درست ميشه داد زدي قهر كرده تو اين سنم بچه يكم بد سينه ميشه درست ميشه اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
نازننننننننینم عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 1722 تند تند عاروقش و بگیر تا یکم میخوره من رفلاکس دخترم اینطور خیلی بهتر میشه راحت تر شیر میخوره دختره منم ۳ ماهشه خدایا نی نی مو شوهرم و در پناه خودت نگه دار
zendegimroham مدیر استارتر عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 3695 تند تند عاروقش و بگیر تا یکم میخوره من رفلاکس دخترم اینطور خیلی بهتر میشه راحت تر شیر میخوره دختره م ... اخه اصن نمیگیره سینمو گریه میکنه تا دیروز هر وعده چهل دیقه شیرمیخورد
نازننننننننینم عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 1722 اخه اصن نمیگیره سینمو گریه میکنه تا دیروز هر وعده چهل دیقه شیرمیخورد حموم جدید نبردیش حدایی نکرده گوش درد داشته باشه؟؟ بینیش کیپ نشده تو دماغش قطدره بنداز خدایا نی نی مو شوهرم و در پناه خودت نگه دار
zendegimroham مدیر استارتر عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 3695 اوخي بهش خيلي محبت كن بغلش كن درست ميشه داد زدي قهر كرده تو اين سنم بچه يكم بد سينه ميشه درست ميشه یعنی قهرکرده باهام؟ چیکارکنم نکنه همینجور بمونه عذاب وجدان گرفتم بهم ریختم
zendegimroham مدیر استارتر عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 3695 حموم جدید نبردیش حدایی نکرده گوش درد داشته باشه؟؟ بینیش کیپ نشده تو دماغش قطدره بنداز چرا تازه حموم بردم.گوشاشم تا دیروز خیلی میکشید ولی دو روزه نمیکشه فقط بد سینمو میگیره
نازننننننننینم عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 1722 چرا تازه حموم بردم.گوشاشم تا دیروز خیلی میکشید ولی دو روزه نمیکشه فقط بد سینمو میگیره کفه دستت و بزار رو گوشش یکم گرمش کن ببین بهتر نمیشه بخوره خدایا نی نی مو شوهرم و در پناه خودت نگه دار
zendegimroham مدیر استارتر عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 3695 کفه دستت و بزار رو گوشش یکم گرمش کن ببین بهتر نمیشه بخوره امتحان کنم اینسری ببینم چی میشه . گوش درد خطرناک نیست؟؟ اخه ابجیمم گوش درد داشت الانم ک۱۶ سالشه همش گوش درده
اردیبهشت_رویایی عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 25535 یعنی قهرکرده باهام؟ چیکارکنم نکنه همینجور بمونه عذاب وجدان گرفتم بهم ریختم نه درست ميشه بهش محبت كن.پسر من چندباري اينجوري شد سكته ميكردم اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
نازننننننننینم عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 1722 امتحان کنم اینسری ببینم چی میشه . گوش درد خطرناک نیست؟؟ اخه ابجیمم گوش درد داشت الانم ک۱۶ سالشه همش ... ن عزیزم ربطی نداره فقط میبریش حموپ مواظب باش آب تو گوشش نره خدایا نی نی مو شوهرم و در پناه خودت نگه دار
zendegimroham مدیر استارتر عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 3695 ن عزیزم ربطی نداره فقط میبریش حموپ مواظب باش آب تو گوشش نره اگ عفونت باشه خدایی نکرده خودبخود خوب میشه؟ گوش درد چن وقت طول میکشه؟تاپیک قبلی گفتم مدفوع نوزادم سبزه چندتا کاربر گفتن احتمالا گوش درده .خیلی وقته اینجوره
نازننننننننینم عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 1722 اگ عفونت باشه خدایی نکرده خودبخود خوب میشه؟ گوش درد چن وقت طول میکشه؟ تاپیک قبلی گفتم مدفوع ... ببرش دکتر عزیزم طول نمیکشه اگ مراقب باشی آب تو گوشش نره ایشالا سریع خوب میشه نگران نباش خدایا نی نی مو شوهرم و در پناه خودت نگه دار