2777
2789
عنوان

خانوما🤔

126 بازدید | 7 پست

من ی مدت خیلی ب خودم می‌رسیدم. 

ولی الان اصلاا. 

یه مدته جوش زدم و هرچی میکنم فایده نداره و نمیره. جنس موهامم رنگ کردم و خراب شده. 

هعی

حالا نمدونم چیکا کنم. 

نه پوست نه مو راضی نیستم 

موهام جنسش معمولیه.

پوستمم معمولی ن خشک ن چرب. 

چیا بزنم چجوری تقویت کنم؟؟ 

جنسای خیلی گرون اسم نبرید. در حد متوسط 

عزیزم ماسڪاے طبیعے و خونگے بیشتر و بهتر جواب میده زمان میبره ولے موندگاره 😊

یا مثہ یہ شـ👑ــاه راه برو🚶یا جورے راه برو ڪ انگاه برات مهم نـے شاه ڪیہ 👎👈یادم نمیاد جایـے امضا داده باشم ڪ نظر همہ برام مهمہ👉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پانژل بزن برا جوشات

یکی از چیز هایی که بیشعور ها استثنا از عهده ی آن خوب بر می آیند عصبانیت است ، آنها از آن دسته از آدم هایی نیستند که گهگاهی از کوره دربروند بلکه همیشه از کوره در میروند ، آدم بیشعور اعتقاد دارد عصبانیت بهترین وسیله برای رویارویی با جهان درنده ای است که در آن زندگی میکنیم .شعار او این است :<هرگز با یک آدم عصبانی مثل خودش بر خورد نکن بلکه ده برابر عصبانی تر برخورد کن > .

برای جوش هات حتماحتماحتما حتما ژل پانژل از داروخونه بگیر و بذار روی جوشات. قبل خواب شب بذار وصبح بیدارشدی بشورش. اگر باصابون زردچوبه بشوریش که دیگت نورعلی نورمیشه واقعامعجزه میکنه اگربرات مهمه ک جوشات برن اینکاروکن... ژل قیمت زیادی نداره من پارسال بودفکرکنم خریدمش ۱۵ هزارتومان!"" یعنی خداوکیلی قبلش هزارتاچیزامتحان کردم جوشام نمیرفت

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم