2777
2789
عنوان

تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 25 پست

منم اصفهانم اسی خیلی دوس دارم برم تهران زندگی کنم عاشق تهرانم

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دلم خیلی تنگ شده برای تهران ولی الان چند ساله از تهران اومدم بیرون😣

من دلم میخواد برم روستای سرسبز و خوش اب و هوا 

انتقالی بدو و شوهرم راضی باشه با سر میرم

دوستان گلم زندگی تون سرشار از امید و توکل .امید وتوکل مون به لطف و رحمت خداوند متعال باشه . در طی مسیر صبرو شکیبایی داشته باشیم. اغاز هر روز لحظه ها و ثانیه های زندگی مون درود برمحمد وال محمد باشه. ذکر صلوات رو در هیچ شرایطی فراموش نکنیم . اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم 
اگه شرایطت اونجا خوبه ترجیحا همونجا بمون 

یعنی نیام؟

من عادت دارم اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم.😗 پس اگه یه دفعه از اخلاقم ناراحت شدی، یه نگاه به شعور خودت بنداز.😏 
اصفهان بهتره؟ یا تهران؟

هر جا بهت خوش بگذره و احساس ارامش داشته باشی  بهتره

دوستان گلم زندگی تون سرشار از امید و توکل .امید وتوکل مون به لطف و رحمت خداوند متعال باشه . در طی مسیر صبرو شکیبایی داشته باشیم. اغاز هر روز لحظه ها و ثانیه های زندگی مون درود برمحمد وال محمد باشه. ذکر صلوات رو در هیچ شرایطی فراموش نکنیم . اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم 
یعنی نیام؟

من که نمیتونم به شما بگم بیا یا نیا ولی خب کلا اصفهان هم جزو شهر های خوب و بزرگ ایرانه‌..من خودم عاشق اصفهانم...میگم اگه شرایطت خوبه اونجا بمون چون اینجا به دوری از خانواده و شلوغیش نمی ارزه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
هر جا بهت خوش بگذره و احساس ارامش داشته باشی  بهتره

اصفهان خدایی بیشتر خوش میگذره

نمیدونم شاید من زیادی حساس شدم

من عادت دارم اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم.😗 پس اگه یه دفعه از اخلاقم ناراحت شدی، یه نگاه به شعور خودت بنداز.😏 
اصفهان خدایی بیشتر خوش میگذره نمیدونم شاید من زیادی حساس شدم

باور کن منم باشم اصفهان 

اگه شرایطت اونجا خوبه ترجیحا همونجا بمون 

ایشالا هر چی خیره پیش بیاد

ولی چه عجب که یه بار دخالت مادر شوهر باعث شد شهر خوب رو از دست ندم😂😂😂

دست همگی درد نکنه یه خورده آروم شدم

بیاین بحث غم انگیزمو عوض کنم😄

شام چی میزارین؟