2777
2789
عنوان

تهران

200 بازدید | 25 پست

میخواستیم از اصفهان بیایم تهران که مادر شوهر مخ شوشو رو زد و دیگه نیومدیم حالم خیلی خرابه

شغل خوب همسر

خونه خوب

همشو از دست دادم

از اینجا بودنم بدم نمیاد شغل شوهرمم خوبه خونمونم خوبه ولی تهران خیلی بهتر بود

من عادت دارم اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم.😗 پس اگه یه دفعه از اخلاقم ناراحت شدی، یه نگاه به شعور خودت بنداز.😏 
نگو شوشو با کش شلوارم خودمو دار میزنم    

ببخشید من هیچ وقت به شوهرم نمیگفتم شوشو

الان حالم خرابه همینجوری نوشتم

من عادت دارم اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم.😗 پس اگه یه دفعه از اخلاقم ناراحت شدی، یه نگاه به شعور خودت بنداز.😏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من دوست دارم برم اصفهان زندگی کنم ، همسر جان راضی نمیشه!

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
پس واسه چی میخواستی بیای؟

میگم که چیزای بهتر از اینجا

شغل بهتر از الان خونه بهتر از الان

وقتی میگین شوشو کل ابهت اون مرد زیر سوال میره🤦🏼‍♀️

ببخشید حالم خرابه😭😭

چرا مادرشوهرت نذاش؟

هیچی میخواست تو زندگی پسرجانش دخالت کنه

ما بریم که دوریم نمیتونه دخالت کنه😒