منم اصفهانم اسی خیلی دوس دارم برم تهران زندگی کنم عاشق تهرانم
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
من دلم خیلی تنگ شده برای تهران ولی الان چند ساله از تهران اومدم بیرون😣
من دلم میخواد برم روستای سرسبز و خوش اب و هوا
انتقالی بدو و شوهرم راضی باشه با سر میرم
دوستان گلم زندگی تون سرشار از امید و توکل .امید وتوکل مون به لطف و رحمت خداوند متعال باشه . در طی مسیر صبرو شکیبایی داشته باشیم. اغاز هر روز لحظه ها و ثانیه های زندگی مون درود برمحمد وال محمد باشه. ذکر صلوات رو در هیچ شرایطی فراموش نکنیم . اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم
هر جا بهت خوش بگذره و احساس ارامش داشته باشی بهتره
دوستان گلم زندگی تون سرشار از امید و توکل .امید وتوکل مون به لطف و رحمت خداوند متعال باشه . در طی مسیر صبرو شکیبایی داشته باشیم. اغاز هر روز لحظه ها و ثانیه های زندگی مون درود برمحمد وال محمد باشه. ذکر صلوات رو در هیچ شرایطی فراموش نکنیم . اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم
من که نمیتونم به شما بگم بیا یا نیا ولی خب کلا اصفهان هم جزو شهر های خوب و بزرگ ایرانه..من خودم عاشق اصفهانم...میگم اگه شرایطت خوبه اونجا بمون چون اینجا به دوری از خانواده و شلوغیش نمی ارزه
اصفهان خدایی بیشتر خوش میگذره نمیدونم شاید من زیادی حساس شدم
باور کن منم باشم اصفهان