2777
2789
عنوان

رشد مو

107 بازدید | 8 پست

سه سال پیش موهامو کوتاه کردم هنوز که هنوز رشد نکرده موی بلند خیلی دوست دارم رفتم متخصص پوست و مو شامپو اوریدرم نوشت خریدم یه قرص هم نوشت برای رشد که ۷۰ بود به نظرتون تاثیر داره بخرم کسی تا حالا استفاده کرده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بيوتيكسين و هير ويت 

تو يه سال ٢٠ سانت موهام رشد ميكنه حدودا 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 

قرص زینگ برای رشد مو عالی فقط خارجیش باشه حتما ایرانیش اصلا به درد نمی خوره ولی زینگ خارجی هم رشد و زیاد می کنه هم پرپشت می کنه

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون

هفته ای دوبار رزماری دم میکنم به یه مقدار از شامپوم اضافه میکنم میزنم به موهام ۵مین میمونه بعد میشورم با رشدش خیلی خوبه موهامم تیره تر وتاراش کلفترشده

فردامون از امروز دیروزتره...

سه هفته زینک پلاس استفاده کردم چندتا ویتامین ازدست دادم کم خونی ام گرفتم .به نظرم روغن آرگان وروغن بادام تلخ استفاده کن ولی قرص نخور شاید یه خورده اثربزاره ولی بعدش آدم به هزارجورمریضی دچارمیشه😔😔 درضمن تغذیه خوب ودوری ازاسترس واسه مو پوست خیلی چیزا دیگه خیلی تاثیرداره وزودتر به نتیجه میرسی .موفق باشی🌸✌