2821
2789
عنوان

ختم ۱۵۰۰۰ صلوات

296 بازدید | 53 پست

عزیزای دلم برای رفع مشکلم ۱۵۰۰۰ صلوات نذر کردم تقدیم به ۱۴ معصوم و شهید ابراهیم هادی قراره چند ساعت دیگه خبر مهمی بهم بدن دیگه خیلی خسته ام خواهش میکنم کمکم کنید صلوات ها رو بفرستم همین الان نذر کردم و نذر کردم که دیگران برام بخونن چون خودم خیلی دعا کردم و الان خیلی نگرانم اجرتون با امام حسین فردا میام هرچقدر که شما برای من بخونید براتون میخونم و جبران میکنم خواهش میکنم کمک کنین این ختم تموم شه دوستاتون رو تگ کنید💝

خواهش میکنم برام دعا کنید دیگه بریدم

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم صدتا برات میفرستم خدا گرهتو باز کنه قربونت برم من غصه نخور خدا بزرگه

@باشکوه @اتنا52 @یارسادات @لبخندنگاه @مهسامحیا  

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
@رزعشق     @hanyko     @باشکوه     @گلیhll     @ ...

من 500تاصلوات میفرستم ان شاالله به زودی مشکلت حل میشه عزیزم 🙏💙💚💕🌼🌹

💕امیدوارم امضای خدا پای تمام حاجت ما باشد💕. 🤲🏻التماس دعا🤲🏻

من 500تاصلوات میفرستم ان شاالله به زودی مشکلت حل میشه عزیزم 🙏💙💚💕🌼🌹

مرسی مرسی عزیزم دعام کن که دیگه کامل این ماجرا تموم شه خداروشکر بخش اعظمش به لطف خدا و دعای شما معجزه وار حل شد امیدوارم دیگه امروز خیالم راحت شه❤️

عزیزم صدتا برات میفرستم خدا گرهتو باز کنه قربونت برم من غصه نخور خدا بزرگه @باشکوه   @اتنا ...

مرسی عزیز دلم الهی آمین دعام کن خیلی💜

مرسی عزیز دلم الهی آمین دعام کن خیلی💜

چشم قربونت برم لایق باشم حتما امروز جمعست از آقا امام زمان بخاه محاله جواب نگیری عزیزدلم منم برات میخام

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
سلام عزیزم ان شاءالله مشکلت حل بشه ، منم ۵۰۰ صلوات می فرستم

خیلی ممنونتم عزیزم توروخدا امروز خیلی دعام کنید دلم نمیخواد دوباره دل شکسته بشم تازه معجزه خدا رو دیدم دعا کنید دیگه همه چی تموم شه😭😭😭💖

چشم قربونت برم لایق باشم حتما امروز جمعست از آقا امام زمان بخاه محاله جواب نگیری عزیزدلم منم برات می ...

خیلی خواستم خیلی زیااااااد امروزم میخوام مثل همیشه💖

یا امام زمان به حرمت مادرتون امروز به من کمک کنید😭😭😭

مرسی مرسی عزیزم دعام کن که دیگه کامل این ماجرا تموم شه خداروشکر بخش اعظمش به لطف خدا و دعای شما معجز ...

فدات عزیزم ان شاالله که حل میشه به امید خدا 💕🙏💙

💕امیدوارم امضای خدا پای تمام حاجت ما باشد💕. 🤲🏻التماس دعا🤲🏻

خیلی ممنونتم عزیزم توروخدا امروز خیلی دعام کنید دلم نمیخواد دوباره دل شکسته بشم تازه معجزه خدا رو دی ...

ان شاءالله خدا کمکت کنه ، بعدا برام تعریف کنیا ، امروز داستان شفای پدر کاربر ماهی هستم رو خوندم بغضم گرفت، راستی نماز حضرت زهرا رو بخوون الان تو تاپیکش تگت می کنم

ان شاءالله خدا کمکت کنه ، بعدا برام تعریف کنیا ، امروز داستان شفای پدر کاربر ماهی هستم رو خوندم بغضم ...

خداروشکرررررر منم معجزه دیدم تو زندگیم فقط میترسم امروز خدا نخواد برای خدا کاری نداره که خواسته منو‌ و صلاحم یکی کنه خوندم عزیزم نماز استغاثه فاطمه زهرا رو💖

خیلی خواستم خیلی زیااااااد امروزم میخوام مثل همیشه💖 یا امام زمان به حرمت مادرتون امروز به من کمک ک ...

انیدوار باش من مطمعنم حاجتت تو دستته امروز عزیزم