2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هنوز نه خداروشکر

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

اگه بدعا اعتقاد داری برو تاپیک آخرم 

خیلی مجربه

من بلوچم زبانم بلوچی لباسم بلوچی فرهنگم بلوچی وطنم ایران مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍بااحترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌کاری داشتین تاپیکام درخدمتتونم

وای مایع عذاب منم شده، یعنی هیچ درمانی نداره؟ هر کی بگیره مرده؟

نه بابا تو چین از 9 هزار و خوردی مبتلا 217 نفر فقط مردن

اونایی که بیماریهای زمینه ای دیگه داشتن

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

وای مایع عذاب منم شده، یعنی هیچ درمانی نداره؟ هر کی بگیره مرده؟

یک  زیر دوساله ها اصلا نمیگیزن به علت تغذیه با شیرمادر

دو  بچه های زیر ۱۳.۱۴ سال خیلی خفیف میگیرن

سه بیماران خاص بیشتر و سالمندان آسیب پذیر تر هستند

چهار   ان شاالله تا یکی دوماه دیگه واکسنش پیدا میشه شک نکنید

عجیبم هست که فقط توچین کشته داده توبقیه کشورا که مبتلا شدن کسی نمرده!!

من که الان مریضم هستم دوسه روز پیش گلودرد از دیروز بدن دردو سردرد و تهوع وبیرون روی کلا کلکسین مرض شدم سلامتی بزرگترین نعمته الهی که هیچکس مریض نشه

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣
خب پس چرا کاری نمیکنن ک نیاد😐 تو اخبار دیدم یه سری پروازا ک اصلا چک نمیشن . کلا هواپیمایی هم بازه م ...

من از دیشب که اون حرفارو شنیدم خودمو دارم برای مرگ اماده میکنم خدالعنتشون کنه ازبس استرس داریم