2777
2789
عنوان

خیریه برای تهیه داروی سرطان

1204 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان

خیریه هایی که تو تهران هستن و در زمینه تهیه دارو کمک مالی می کنن رو می شه معرفی کنید؟

دهش پور رو رفتم ولی خیلی اذیت شدم. سمر هم کمک خاصی نکردن. به جز اینا باز هم هست؟

پدرم سرطان پیشرفته دارن دکتر آمپول های چندین میلیونی دادن و از پس هزینه برنمیایم.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با عرض سلام اگه میشه لطفا این پیامرو بزارین تو گروهتون

اگر کسی رو میشناسین که به مرضی دچارمیباشدودرتامین هزینه دارویی خود مشکل داردلطف کنید ایشان را به همراه مدارک پزشکی و فاکتور خرید دارو به

من معرفی کنید۰

09102656575

دکتر مهدی سلیمان زاده

09131532968

دکتر عبدالله احتشام

09122313829

دکتر شریفی

09123042364

دکتر امير بهاري

پوروفسوربهروزعلی پور

09136605168

لطفا بامن تماس بگیرید

دکتر مجید پورمند

09102656575

لطفا این پیام را در گروههای دیگر هم نشر دهید شاید همین الان کسی به خاطر مضیقه مالی با مرگ دست وپنجه نرم میکند.

دوستان عزیز بیمارستان تریتا واقع در تهران بزرگراه همت نرسیده به ازادگان دست راست روبروی دریاچه چیتگر یکی از پرفسورهای معروف دنیا جهت ویزیت بیماران سرطانی به صورت رایگان خدمات ارایه میدهند در صورتی که بیمار سرطانی میشناسید ممنون میشوم اطلاع رسانی کنید

پروفسورفیروزان

تلفن بيمارستان ٤٧٢٤١٠٠٠

ده دقیقه بزارین تو پستاتون شاید مشکل یه بنده خدایی حل شد.....این یه متن انسان دوستانه هست هر جا می تونید پخش کنید.

نشر دهید ثواب بسیار دارد

فقط خدا 
تهران بیشترین کمک رو بهنام دهش پور داره،بقیه شون درحد خیلی ناچیزه

عزیزم آخه حرف زور می زنن. آمپولی که قیمتش 50 میلیون هست رو می گه برو از داروخانه ای که من بهت می گم بخر بعد پدر رو باهاش شیمی درمانی کن و پوکه ش رو بیار و با همه مدارک و فاکتور، بعد ما میام محل در مورد دارایی ها و وضع مالی شما تحقیق می کنیم و بعد مددکار می فرستیم بیان خونه و لوازم رو بررسی کنن بعد تو شورا در مورد اینکه مستحق هستید یا نه تصمیم می گیریم. بعد یه مبلغ ناچیزی هم بهتون پس می دیم.

خب اگر ما 50 تومن رو داشتیم که بدیم اصلا سراغ شما نمی اومدیم. یه مقدار از نظر منطق جور نیست. کل زندگی مون رو هم بفروشیم 15 تومن هم نمی شه. بعد چجوری 50 تومن بدیم. مثلا TV مون از قدیمی هاست کلا 200 تومن هم نمی خرن. مبلمان شکسته. ماشین لباسشویی قرون وسطایی. یخچال ها مال زمان رفسنجانی.

😮آخه مگه میشه هر دو باهم سرطان گرفتن؟

آره عزیزم....

بد شانس که باشی همینه. تازه مادربزرگم هم سرطان رحم داره.

از شانس بد و چشم شوم و .... این چیزا...

هیچ کدوم شون تو زندگی نه لب به سیگار زدن نه مشروب نه هیچی.

اول پدر سرطان گرفت تو مراحل دارو درمانی و هورمون درمانی یهو توده ای هم تو سینه مامانم پیدا شد که نمونه برداری کردن سرطانی بود.