2777
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 36 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ای جانم خدا حفظش کنه خیلی دلم میگیره از زنهایی که زندگی بقیه رو خراب میکنن از مردایی هم که پا میدن ...

مرسی عزیزم ..

مشکلم منم اینع وقتی میدونم شوهرم اهل هیچ جور کصافط کاریی نیست چرا باید یه چت مسخره رو حذف کنه ک متک نسبت به خودش شکاک کنه  ..گند بزته به حالمون.

مرسی عزیزم .. مشکلم منم اینع وقتی میدونم شوهرم اهل هیچ جور کصافط کاریی نیست چرا باید یه چت مسخره رو ...

دختر خووووووب تو که به شوهرت اعتماد داری خداروشکر 

خوب اون نمیتونه جلو پیام دادن اونارو بگیره خواسته تو اذیت نشی

منم خیلی حساسم شوهر منم رفتارش ریاکارانه ست حس میکنم ولی چیکار کنم دیگه بخوایم به همه چی فک کنیم پیر میشیم

وقتی به مردا گیر میدی ینی میگی اعتماد نداری بهش این خونشون بجوش میاره

بهتره بهش بگی تو مرد پاکی هستی و من بهت اعتماد کامل دارم

تحقیقات نشون داده ادما به همون اندازه که میگی خوبن میتونن خوب باشم ک به همون اندازه که متهم به بدی میکنی میتونن بد باشن

دختر خووووووب تو که به شوهرت اعتماد داری خداروشکر  خوب اون نمیتونه جلو پیام دادن اونارو بگیره ...

شوهر من اینو خیلی خوب میدونه که من سر این مسائل چقددرررر زجر میکشم بدبخایم اونجاست مامان بابامم میگن تو خیلی حساسی ولی دست خودم نیست واقعا نمی تونم بی تفاوت بشم اره نمی تونه جلو پیام دادن شونو بگیره دلی میتونه پاک نکنه میدونست کنار من کلی بد وبیار به خانمه میگفت که خانم بیا ببین چقدر بی فکره این مشتریه الان پیام داده نه قایمکی پاک کنه که من تو مغزم خوره بیفته که چرا پاکش کرد بعد عوض معذرت خداهی تورو م بگه از قصد این کارو کروم دستمم درد نکنه و...

شما خانم هستین حرف منو خوب میفهمین جای من بودین چه حالی میشدین؟

عزیزم همسر منم بخاطر شغلشون با خانومای زیادی حرف میزنن گاهی تا ۴صبح هم چت میکنن منم اولا ناراحت میشدم ولی خب الان درک میکنم که بخاطر شغلش مجبوره اینکارو بکنه شماهم حساس نشو پاک کرد که کرد ولش کن شما به همسر خودت اعتماد داشته باش و اصلا فکرتو مشغول نکن و به همسرت گیر نده چون هرچی بیشتر گیربدی  بدتر رفتار میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز