2777
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 36 پست
خودم به اون خانم زنگ زدم گفت فقط مسائل کاری بودی کلی ام اسکرین شات برام بفرستاد ولی من از این ناراحت ...

مسائل کارو رو نصف شب چت نمیکنن اون خانم هم زرنگ تر از این حرفاس که بخواد کسی متهمش کنه 

میگن چشام سگ داره   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فک کنم استارتر زیاد گیر داده شوعرش منظورش این بوده بین تمام زنایی ک شاید از تو بهتر باشن من تورو انت ...

نه خانوم به جون بچم اغراق نیست اون بهم گفت که من زن هایی و میبینم که تو با دیدن شون از حسادت میترکی

شوهرم به خاطر شغلش همیشه خانم ها زنگ میزنن و من مشکلی ندارم مشکل من ساعت ۱۲ شب چت کردن و پاک کردن پیام هاس ..الانم میگه چون میدونستم خساسی پاک کردم ک ناراحت نشی و اینو خوب میدونه من همچیو زود میفهمم هیچی ازم‌پنهان نمی مونه ..دیشب تا ۴ شب گریه کردم 

نه خانوم به جون بچم اغراق نیست اون بهم گفت که من زن هایی و میبینم که تو با دیدن شون از حسادت میترکی

میدونم منظورتون چیه ولی فک کنم منظور همسرتون این بوده تو بهتر از همشونی ک الان همسر منی ولی شما زیاد ناراحتی کردی به اون خانوم زنگ زدی عصبانی شده من برداشتم این بود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز