2777
2789
I guess you are deppresed,  you just focus on your problems and don't take a glance on the othe ...

No vise versa i'm happy and don't be sad so much. Tonight i was just thnking about my chances that i didn't use correctly

فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
من خیلی به زبان علاقه دارم کل متن هایز رو هم که نوشتین دقزقن فهمیدم چی گفتین تما نمیتونم خودم بنویسم ...

نترس و از هیچکس خجالت نکش، در حد خودت جمله بساز حتی بسیار ابتدایی و با گرامر نادرست... اما قانع نباش و سعی کن کلماتتو گسترش بدی و پایه گرامرتو‌درست کنی... مگن یه بچه می خواد شروع به حرف زدن کنه، خجالت می کشه یا چون تعداد لغتاش محدوده حرف نمی زنه؟! 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نترس و از هیچکس خجالت نکش، در حد خودت جمله بساز حتی بسیار ابتدایی و با گرامر نادرست... اما قانع نباش ...

یه زمانی کلاس زبان میرفتم خیلی زبانم بهتر بود الان که شما اینجور تایپ کردین اصلا یه ذوقی میکنم امیدوارم یه روزی مثل شماها بتونم انگلیسی بنویسموحرف بزنم

یه زمانی کلاس زبان میرفتم خیلی زبانم بهتر بود الان که شما اینجور تایپ کردین اصلا یه ذوقی میکنم امیدو ...

ممنون گلم اما‌ من ادعایی ندارم... هر زبانی یه اقبانوسه و من مثل یه‌ماهی کوچولو کنجکاو از شنا کردن توش لذت میبرم.

باید چکار کنم زبانم مثل شما خوب بشه؟

من کلاس رفتم از بچگی

شما هم کلاس میتونی ببینی

من فیلم زیاد میدیدم با دخترعموم و همکلاسیامم انگلیسی حرف میزدم

آهنگ هم خوبه حتی متنش رو هم دان کن همراه باهاش بخون

کاملا درست صحبت کردی.تافل رو از رو چی خوندی ؟منابعت چی بود؟استادی هم داشتی؟تنها کسی بودی تو این تاپی ...

🌺🌺

منبع اصلی برا تافل مجموعه نت فول بود

کنارش لغات بارونز، ۱۱۰۰ لغت و دوره امادگی لانگمن برای تافل رو کار کردم

استاد نداشتم، یه گروه تلگرامی بود مخصوص تافل، اونجا خیلی راهنمایی گرفتم چی بخونم چی نخونم، اکثرا می گفتن استاد برا تافل پول دور ریختنه، چون خود آموز میشه اماده شد

ولی اون اخرا برای اسپیکینگ کلاس مکالمه ازاد رفتم که بتونم یکم حرف بزنم چون اونو نمی شد دیگه تو خونه تمرین کرد به تنهایی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
ممنون گلم اما‌ من ادعایی ندارم... هر زبانی یه اقبانوسه و من مثل یه‌ماهی کوچولو کنجکاو از شنا کردن تو ...

امیدوارم همیشه سلامت باشی عزیزم همونطور که گفتی جمله نوشتم ببین درسته 

من خیلی به زبان علاقه دارم کل متن هایز رو هم که نوشتین دقزقن فهمیدم چی گفتین تما نمیتونم خودم بنویسم ...

من کلاس رفتم حین کلاس فیلم میدیدم آهنگ گوش میکردم

یه دوره ای خاطراتم رو انگلیسی مینوشتم