2777
2789
Are you sure? 

Yes

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Wow,  why you tell about every thing?!  Your goal is only speaking in English,  or yo ...

I just wanted to say it's not what i imagine about my future

just read till the end baby

فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
کاملا بدون غلط نوشتی.دمت گرم.زبان رو کجا یاد گرفتی

بیشتر خودآموز، کلاس زبانم می رفتم ولی مداوم نبود، از وقتی برا تافل خوندم و کنارش فیلم و سریال دیدم یه مقدار بهتر شدم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
بیشتر خودآموز، کلاس زبانم می رفتم ولی مداوم نبود، از وقتی برا تافل خوندم و کنارش فیلم و سریال دیدم ی ...

کاملا درست صحبت کردی.تافل رو از رو چی خوندی ؟منابعت چی بود؟استادی هم داشتی؟تنها کسی بودی تو این تاپیک که صد در صد بدون غلط حرف زدی.افرین

Come on I got diot more than thousend time. But coudn't continue. Shame on me

First you have to change your thaughts

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.

[eating.getQUOTE=122219430]You can always take a fresh stat.  Improve your english. Take the IELTS or TOEFL exam (it wil ...[/QUOTE]

Thanks honey

but now with a baby that take my whole time i   

can't go for toefl or ielt. And i don't have the money ifcoarse

فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
Tnx to your correction.  

My pleasure ,dear