2777
2789
Are you sure? 

Yes

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

Wow,  why you tell about every thing?!  Your goal is only speaking in English,  or yo ...

I just wanted to say it's not what i imagine about my future

just read till the end baby

فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
کاملا بدون غلط نوشتی.دمت گرم.زبان رو کجا یاد گرفتی

بیشتر خودآموز، کلاس زبانم می رفتم ولی مداوم نبود، از وقتی برا تافل خوندم و کنارش فیلم و سریال دیدم یه مقدار بهتر شدم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
بیشتر خودآموز، کلاس زبانم می رفتم ولی مداوم نبود، از وقتی برا تافل خوندم و کنارش فیلم و سریال دیدم ی ...

کاملا درست صحبت کردی.تافل رو از رو چی خوندی ؟منابعت چی بود؟استادی هم داشتی؟تنها کسی بودی تو این تاپیک که صد در صد بدون غلط حرف زدی.افرین

Come on I got diot more than thousend time. But coudn't continue. Shame on me

First you have to change your thaughts

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.

[eating.getQUOTE=122219430]You can always take a fresh stat.  Improve your english. Take the IELTS or TOEFL exam (it wil ...[/QUOTE]

Thanks honey

but now with a baby that take my whole time i   

can't go for toefl or ielt. And i don't have the money ifcoarse

فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
Tnx to your correction.  

My pleasure ,dear