2777
2789
عنوان

چیکار کنم

169 بازدید | 15 پست

قبلا گفتم من طبقه بالا خونه مادرشوهرم ک تنهاست زندگی میکنم ولی جدا نیستم یعنی واسه غذا پایینم واسه خوابم چون مادرشوهرم تنهاست پایینم .شوهرم خیلی خوبه مادرشوهرمم خوبیه

ولی واقعا زندگی اینجور برام سخته....الان چن ماه مادرشوهرم رفته بودش خونه دخترش منو شوهرم حتی یکبارم دعوا نکردیم چون از همه چی راضی بودم

اما فردا مادرشوهرم میاد و دوباره اون روزام ک همش باید پایین باشم و حتی وقتی شوهرم سرکاره من باید پیش مادرشوهرم باشم چون تنهایی میترسه ...برام سخته واقعا نمیدونم چیکار کنم .شوهرمم مادرش خیلی خیلی براش عزیزه مث همه .یعنی هیچ راهی ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چی بگم واقعا دلم برا مادرشوهرت میسوزه ک انقدر تنهاس خداروشکر ک باهات خوبه همسرت رو درک کن لطفا

واقعا هم مادر هرکسی براش عزیزه🥺🌸

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜

آخی. آفرین. مرحبا به شما. الان بهترین کار همینه که سعی کنی بین زندگی خودت و مادرشوهرت تعادل برقرار کنی. جوری که خودت آسیب نبینی. مطمئن باشین اثر خیلی بزرگ دعاهای این پیرزن رو تو زندگیتون میبینید. ما دقیقا چنین داستانی توی فامیلامون داشتیم. مثل مادر خودش از مادرشوهر پرستاری میکرد...الان دوازده سال از فوتش میگذره. پ چندیییین جا توی زندگیش اثرمثبتشو دیدیم همه که هنوزم ادامه داره.

به چشم یک فرصت به این مسئله نگاه کنین.

نمیدونم چی بگم واقعا دلم برا مادرشوهرت میسوزه ک انقدر تنهاس خداروشکر ک باهات خوبه همسرت رو درک کن لط ...

خیلی سعی میکنم ولی مث ی چیزی ک بدونی قدرتشو نداری.اونجوریم

آخی. آفرین. مرحبا به شما. الان بهترین کار همینه که سعی کنی بین زندگی خودت و مادرشوهرت تعادل برقرار ک ...

اتفاقا خیلی دوسم داره و همه جا ازم تعریف میکنه ولی کاش خدا این توانشو بهم بده

اتفاقا خیلی دوسم داره و همه جا ازم تعریف میکنه ولی کاش خدا این توانشو بهم بده

شک نکن که این یه جور هدیه ست که خدا برای شما در نظر گرفته. برو استفاده کن و حالشو ببر. امشبو یادت باشه، ببین کی به حرفم میرسی.

شک نکن که این یه جور هدیه ست که خدا برای شما در نظر گرفته. برو استفاده کن و حالشو ببر. امشبو یادت با ...

حرفاتون واقعا ب ادم انرژی میدن

.مرسی عزیز دلم برام دعا کن.چشم

خیلی سعی میکنم ولی مث ی چیزی ک بدونی قدرتشو نداری.اونجوریم

درکت میکنم عزیزم واقعا سخته ک اول زندگی مسولیت نفر سوم رو هم قبول کنی اما بقول دوستمون تعادل رو مدیریت کنی و ب عنوان فرصت بهش نگاه کنی اذیت نمیشی زیاد

مخصوصا ک میگی خوبه بنده خدا

من خودم ب شخصه خدا نکنه همچین موردی برام پیش بیاد مادرشوهرم اصلا خانم خوبی نیست و فک کنم حتی ی هفته هم نتونم باهاش دوم بیارم

شوهرمم خودش مادرش رو میشناسه ک چطوریه و کلا با کسی سازگار نیست و اهل غیبت پشت سر عروسهاشه

دو دیقه شوهرم رو باهاش تنها بزارم پرش میکنه بین مارو خراب می کنه و تا برگردیم خونمون دعوا داریم باهم

البته مادرشوهرم اینا کلا ی استان دیگ هستن و سالی یکی دوبار می بینمشون😐

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
درکت میکنم عزیزم واقعا سخته ک اول زندگی مسولیت نفر سوم رو هم قبول کنی اما بقول دوستمون تعادل رو مدیر ...

مرسی از نظرتم عزیزمم..ان شاالله هیچوقت توی این موقعیت  نیوفتی

مرسی از نظرتم عزیزمم..ان شاالله هیچوقت توی این موقعیت  نیوفتی

انشالله خیلی میترسم ک با مادرشوهرم یجا زندگی کنم بخدا خیلی غر غرو و مداخله گره😥