2777
2789
عنوان

تناسب اندام

| مشاهده متن کامل بحث + 7600 بازدید | 1431 پست
نت یاری کنه باشه...منتظر میمونی که بفرستم..چون خونمون یکم آنتن دهیش بده میترسم دیر بیاد

منم صداکن دوباره ببینم😍

تاپیک چالش کاهش وزن شروع چالش لاغری 16 دی😊😊😊وزن اولیه/93😟😰😟وزن الان88☺😮☺وزن هدف65😀😄😀                                   حق نداری بیخیال بشی!یادت باشه که برای چی شروع کردی و اهدافت چی بود.فقط باید دوام بیاری؛حتی در سخترین لحظه هاهم فقط به آرزوهات واهدافت فکر کن،ودوباره شروع کن.اینه رمز موفقیت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم هستم ولی من فقط دلم میخواد ورزش کنم وزنم خوبه ولی ی مدته ورزش نمیکنم 

ماتو کرفس گروه میزنیم

تاپیک چالش کاهش وزن شروع چالش لاغری 16 دی😊😊😊وزن اولیه/93😟😰😟وزن الان88☺😮☺وزن هدف65😀😄😀                                   حق نداری بیخیال بشی!یادت باشه که برای چی شروع کردی و اهدافت چی بود.فقط باید دوام بیاری؛حتی در سخترین لحظه هاهم فقط به آرزوهات واهدافت فکر کن،ودوباره شروع کن.اینه رمز موفقیت

من الان وزنمو ضربدر 30 کردم منهای 1100 شد 250

یعنی فقط باید 250 کالری بخورم؟؟ 

کمه که 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
نگین جان نظرت چیه تلگرام حرف بزنیم؟ اگه نام کاربری بزاری دیگه شماره نمیفته

تلگرام اصلا نمیتونم😐