2777
2789
عنوان

تناسب اندام

| مشاهده متن کامل بحث + 7600 بازدید | 1431 پست
سلام گلم خوش اومدی اولا که شب خودتو وزن نکن بمونه فردا صبح وزن کن که دقیق باشه امکانش باشه بامتر هم ...

ممنونم. من ازشما خیلی بیشترم متاسفانه😑 راستی عکس رو یعنی ت سایت بفرستم؟؟؟اگه اینه ک نمیتونم این کارو انجام بدم😐 ولی متر رو چشم حتمااین کارو میکنم. ولی دقیقا جسارتا ببخشیداااا چجوری سایز بگیرم؟؟؟دور کمر و شکم و مچ دست منظورتونه؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم. من ازشما خیلی بیشترم متاسفانه😑 راستی عکس رو یعنی ت سایت بفرستم؟؟؟اگه اینه ک نمیتونم این کار ...

نه بابا برای سایت نفرست گلم خودت نگهدار که بعدا کم میکنی خودتو باعکس قبلی مقایسه کنی 

سایز شکم 

سایز کمر 

سایز ران

سایز بازو

سایز دور باسن

چند کیلویی عزیزم؟

تاپیک چالش کاهش وزن شروع چالش لاغری 16 دی😊😊😊وزن اولیه/93😟😰😟وزن الان88☺😮☺وزن هدف65😀😄😀                                   حق نداری بیخیال بشی!یادت باشه که برای چی شروع کردی و اهدافت چی بود.فقط باید دوام بیاری؛حتی در سخترین لحظه هاهم فقط به آرزوهات واهدافت فکر کن،ودوباره شروع کن.اینه رمز موفقیت
😢

😭😭😭

به نظرم رژیم تو بالاتنه خیلی تاثیر داره ماله توهم که لاغره 

تاپیک چالش کاهش وزن شروع چالش لاغری 16 دی😊😊😊وزن اولیه/93😟😰😟وزن الان88☺😮☺وزن هدف65😀😄😀                                   حق نداری بیخیال بشی!یادت باشه که برای چی شروع کردی و اهدافت چی بود.فقط باید دوام بیاری؛حتی در سخترین لحظه هاهم فقط به آرزوهات واهدافت فکر کن،ودوباره شروع کن.اینه رمز موفقیت
منم پیامرسان گپ دارم دوس داشتی نصب کن اونجا هم گروه بزنیم البته دوتامون میشیم ها ولی خب شایدبعدا کسی ...

گپ رو امشب مینصبم بعد صبح بهتون خبر میدم. انشاالله که زیادمیشیم ب هم دیگه کمک میکنیم .من اراده م خیلی پایینه. شدید نیازدارم ب ی دورهمی تا وسوسه نشم😑تاپیکت رو دوست دارم بخاطر سختگیریای اول تاپیکت ک تایپ کردی 😂خیلی خوشم اومد مرسی واقعا🌹

وزنم کم نشه که رونام لاغر نمیشه 62 بودم قبل حاملگی خیلی خوب بود رونام 58 بشم که دیگه خیلی خوب میشه

منکه میگم فقط و فقط ورزش مخصوص پا وباسن انجام بده روزی نیم ساعت اون بیشتر نتیجه میده باز خودت هرجور صلاح میدونی

کاش اندامت مال  بود باهمون رونا😟

گپ رو امشب مینصبم بعد صبح بهتون خبر میدم. انشاالله که زیادمیشیم ب هم دیگه کمک میکنیم .من اراده م خیل ...

نصب کردی خبرم کن

ایشالا نتیجه میگیری هر موقع خواستی چیزی بخوری بهم بگو😉

اخه چیگارکنم همش میومدن سوال میپرسیدن میگفتن منم هستم بعد غیبشون میزد

واقعا یعنی اینقدر خوبه؟😞

به خدا اصلا نمیدونم چته میگی لاغرشم

اصلاااااا نمیفهممت😡

نه بابا برای سایت نفرست گلم خودت نگهدار که بعدا کم میکنی خودتو باعکس قبلی مقایسه کنی  سایز شکم ...

من وزنم از120میره رو 130چن دفعه تلاش کردم به115اوردم ولی باز وسط کاربیخیال شدم بخاطر همون نداشتن اراده متاسفانه. الان هم نمیدونم دقیقا وزنم چنده چون خیلی وقته وزن نکشیدم. بعد یه اخلاق بد دارم اینه تایکی میگه افرین چ خوب وزن کم کردی پررو میشم ادامه نمیدم 😑 قدمم 176هستش ولی اینو میدونم وزنم باید بینه63الی 70بشه که خودم دلم میخاد رو شصت بیاد ولی متاسفانه فقط حرف میزنم دیگه کو عمل😒

نصب کردی خبرم کن ایشالا نتیجه میگیری هر موقع خواستی چیزی بخوری بهم بگو😉 اخه چیگارکنم همش میومدن س ...

این حرفت باعث شد اتفاقا بیام چون من تاحالا ت سایت رو قبول نمیکردم حتی چن دفعه گفتن وزنت چنده نگفتم ت سایت. ولی حرفای اول تاپیکت رو خیلی دوست داشتم. من سختگیری رو میدوس تااخر دوره لاغری اینجوری سخت باش خانم مدیر😑😂😂😂😂🌹

اینجوری میشه بالا تنم😂 توکه می گفتی 50 اینا شو

عکستو ندیده بودم به نظرم همین الانم اینجوری هستی